Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Jednoduché tipy na zlepšenie erekcie

Autor článku: redakcia Zerex.sk 07.04.2014 00:00 zlepšenie erekcie

Určite poznáte aj Vy porekadlo: „Sme to, čo jeme.“ Platí to aj v prípade erekcie, ktorá je značne ovplyvnená stravou, ktorú nášmu telu poskytujeme. Mnoho krát si neuvedomujeme, aké všetky látky obsahujú potraviny, ktoré konzumujeme. Často nad nimi mávneme rukou s tým, že nám rozhodne nemôžu uškodiť. Pravdou však je, že niektoré potraviny sú dobré, iné sú ešte lepšie, a niektoré dokonca  pôsobia aj na zlepšenie erekcie. V tomto článku sa dozviete, ktoré potraviny a v akom stave by ste mali konzumovať, aby ste mali lepšiu erekciu, ktorá poteší nielen Vás, ale aj Vašu partnerku.

Čo robiť pre zlepšenie erekcie

V mnohých show o varení a celkovo receptoch sa dozvedáte, že prísady by mali byť pokiaľ možno čerstvé a variť sa má výhradne z čerstvých surovín, nie mrazených polotovarov či iných náhrad. Ako iste viete, erekcia je v mnohom závislá od ciev a od celkového kardiovaskulárneho systému. Prekrvenie penisu či prietok v ňom má za následok aj jeho zväčšení objem. Mohli by sme povedať, že ak je muž vzrušený a všetky stimuly pôsobia na jeho „ja“ tým spôsobom, že sa mu penis začne zväčšovať, je to práve kvôli silnému prítoku krvi doňho a krvné cievy sa vypĺňajú v erektilnom tkanive penisu. Je Vám určite jasné, že samotnému vypĺňaniu ciev a celého penisu krvou nemôže nič brániť. Ak už niečo bráni alebo iné okolnosti zabraňujú zväčšeniu penisu, môžete to vyriešiť pomocou vhodnej stravy, ktorá odstráni tieto nežiaduce problémy.

A práve čerstvé ovocie a zelenina môžu dopomôcť k tomu aby, aby ste mali Váš kardiovaskulárny systém v poriadku. Samotné posilnenie systému sa deje najmä prostredníctvom zníženého cholesterolu v krvi a tiež antioxidantami, ktoré príjmate do tela. Tieto antioxidanty bojujú s voľnými radikálmi, ktoré sú priamo zodpovedné za zlý kardiovaskulárny systém. Čerstvé ovocie a zelenina by tak rozhodne mali byť vo Vašom jedálnom lístku.

Zelený čaj?

Rozhodne áno. Len by ste si mali dávať pozor na jeho kvalitu, pretože tá nie je všade rovnaká. Náhrady v podobe zelených čajov v umelých fľaškách, ktoré sú charakterizované ako ľadové zelené čaje, nie sú dobrou a vhodnou voľbou. Prečo však v skutočnosti zelený čaj? Je to práve pre prítomnosť antioxidantov, ktoré nemajú azda žiaden iné potraviny v sebe v takom množstve. Antioxidanty sú účinné v boji proti radikálom, pričom výsledkom je lepší kardiovaskulárny systém prinášajúci „ovocie“ v podobe zlepšenia erekcie. Všeobecne sa vraví, že ak si dáte jednu šálku zeleného či čierneho čaju denne, Vaše telo bude oveľa zdravšie.

Prejedanie?

To hádam nie. U niektorých je prejedanie dennou rutinou, pričom výsledkom je najmä obezita. Obezitu spozná každý už na pohľad, a to najmä prítomnosťou tuku v oblasti brucha, v ochabnutých svaloch a podobne. Pri erekcií je dôležitý zdravý organizmus, pričom by ste mali športovať a udržiavať si kondíciu. Tučný človek, v tomto prípade muž, má nízke libido a aj erekcia nie je príliš dobrá. Mužský pohlavný hormón je zodpovedný za to, aké veľké je Vaše libido. A s tým klesne aj Vaša sexuálna túžba a chuť. Chudnutie je dlhodobý proces, ktorý je zakončený krajšou a najmä ľahšou postavou. Určite sa budete aj Vy cítiť lepšie a prospeje to Vašej erekcií, ktorej už nič nebude brániť v ceste.

Zdravé jedlo - nahraďte všetky nezdravé pokrmy

Do tela by sa mali dostávať len potraviny a jedlá, ktoré sú bohaté na mnohé užitočné a prospešné látky či vitamíny. Určite treba zabudnúť na nezdravé jedlá, ako sú všetky vyprážané či smažené alternatívy. Tuk je vo všeobecnosti prospešný, avšak v malých množstvách. Môžete takéto jedlo doplniť napríklad o niečo skutočne zdraviu prospešné, ako je zeleninový šalát. Pri jedle treba spomenúť najmä rybí tuk a v podstate všetky známe druhy rýb, ktoré by nemali na Vašom stole chýbať aspoň raz do týždňa. S jedlom však opatrne aj čo sa týka hodiny. Večer si rozhodne nedávajte nič ťažké, pretože aj Vaša erekcia tým veľmi utrpí a nebude sa jej príliš chcieť do niečoho.

Korenie – jemne a s rozumom

Korenené jedlá sú často označované ako nezdravé, pretože sú veľmi ťažké na strávenie a na činnosť pečene. Zázvor, kajenské či čierne korenie, sú známe svojimi pozitívnymi účinkami, ktoré pomáhajú aj Vašej erekcii. Dostávame sa najmä k tým koreniam, ktoré umožňujú rozpustiť tuk či znížiť Váš cholesterol. Teraz však netreba začať variť s väčším množstvom korenia, ale skôr by ste mali používať pestrý výber.

Hovorí sa, že po štipľavom jedle ste oveľa viac nabudený a cítite sa ako po studenej sprche, keďže máte pocit akejsi prebytočnej energiu, ktorú treba spáliť. Ako, to už je na Vás, ale rozhodne sa do postele hodí. Ako je už mnoho krát uvedené, kardiovaskulárny systém je azda najväčší faktor, ktorý ovplyvňuje erekciu.

Rada na záver

V tomto článku ste sa dozvedeli, niekoľko tipov na zlepšenie erekcie, ako ju vylepšiť a dostať na takú úroveň, aby systém fungoval správne a aby ste mali pevnú erekciu. Týmto problémom sa však dá vyvarovať najmä vtedy, ak sa skutočne snažíte a chcete im zabrániť. Jedlo je veľmi zásadné, aspoň čo sa týka ovplyvnenia Vašej celkovej erekcie. Ten, komu skutočne na tom záleží, by si mal dať pozor na potraviny, ktoré konzumuje. Nájdeme medzi nimi prospešné, ale aj veľmi škodlivé.

V článku sú vymenované niektoré z nich, pričom v zásade Vám pomôžu všetky zdravé alternatívy. Pokiaľ trpíte nadváhou, radi si doprajete nezdravé jedlá a na obsah potravín nepozeráte, potom sa problémy s erekciou môžu dostaviť za relatívne krátky čas, ak ich ešte nemáte. Vyhnite sa im preto správnou životosprávou, ktorá môže byť síce na začiatku veľmi nepríjemná, keďže ste boli zvyknutí na celkom niečo iné, avšak po čase si ju veľmi obľúbite a na nezdravé jedlo ani nepomyslíte. Chcete zlepšenie erekcie ihneď? Skúste tabletky na podporu erekcie Zerex Klasik.



slabá erekcia zväčšenie penisu podpora erekcie uspokojenie ženy predohra pohlavný styk
Magazín arrow
Magazín arrow