Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Jednoduché cviky na penis, ktoré môžete robiť kdekoľvek a kedykoľvek

Autor článku: redakcia Zerex.sk 30.12.2016 00:00 cviky na penis

Každý muž aspoň raz v živote tajne sníval o väčšom penise. No netreba zabúdať na to, že nie je všetko o väčšom penise, ale najmä o zdravom penise. Vyskúšali sme niekoľko cvikov na penis, ktoré ho nielen mierne zväčšia, ale najmä spevnia a udržia fit ešte mnoho rokov. Hneď na začiatku však treba pochopiť jednu vec. Výsledky neuvidíte po dvoch dňoch cvičenia. Ani svaly vám predsa nenarastú po dvoch tréningoch v posilňovni. Cvičenie si musíte zautomatizovať a každý deň si naň vyčleniť pár minút, napríklad v sprche.

Jednoduchý cvik na penis - Wally Wally Up

Na cvik známy ako Wally Wally Up budete potrebovať len uterák a svoj penis. Po alebo pred večernou sprchou si sadnite na okraj vane, tak aby bol penis vo vzduchu a netýkal sa vane. Aby ste tento cvik na penis mohli realizovať, musíte byť vzrušení, takže myslite na nejaké sexy dievča a počkajte, kým sa dostaví erekcia. Keď bude váš penis v pozore, zaveste naň uterák. Keďže je ťažký, bude penis ťahať k zemi. Vašou úlohou je zdvihnúť ho penisom vyššie.

Samozrejme, zo začiatku zvládnete svah stiahnuť tak na dve sekundy, no uvidíte, že časom sa to zlepší. Cvik je veľmi prospešný na posilňovanie svalov v oblasti penisu a konečníku, pričom taktiež posilňuje aj prostatu. Pomáha aj v boji s inkontinenciou.

Penisový strečing

Pri strečingu penisu je dobré použiť lubrikačný krém, aby ste si náhodou neublížili. Strečing sa robí tak, že jednou rukou pevne chytíte žaluď a druhou koreň penisu a potom ho čo najviac natiahnite, ale nie zas tak, aby vás to bolelo. Začnite penisom krúžiť doľava, ako keby bol hodinovou ručičkou. Jeho otočenie by malo trvať asi päť sekúnd a opakujte to 30-krát.

Cviky na penis s názvom Vrtuľa

Na akom princípe funguje vrtuľa na vrtuľníku? Áno, krúti sa. A presne to isté chceme aj od vášho penisu. Aj keď krútenie penisom môže vyzerať komicky, zdravotný účinok na seba nenechá dlho čakať. Odstredivá sila penis veľmi dobre prekrví a pridá mu na pevnosti. Penisom točte aspoň pol minúty v oboch smeroch a sériu opakujte päťkrát.

Veríme, že sa pustíte aspoň do jedného z týchto cvikov a pri pravidelnom cvičení určite zbadáte rozdiel. Napomôcť si môžete i kvalitnými doplnkami stravy, ktoré obsahujú vyvážené množstvo látok podporujúcich zdravú erekciu. Neodkladajte problém s erekciou na neskôr, pretože sa bude ešte viac prehlbovať. Penis bude čoraz viac ochabovať a to predsa určite nechcete dopustiť!



penis cviky na penis
Magazín arrow
Magazín arrow