Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Je váš penis priemerný? Tu je návod, ako si ho správne zmerať

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.06.2016 00:00 Je váš penis priemerný? Návod, ako si zmerať penis

Myslieť si, že čím väčší a dlhší, tým lepšie, už dávno nie je pravda. Len mnoho mužov to nie a nie pochopiť. Veľkosť penisu má dôležitý význam čo sa týka správnej psychiky muža. Pokiaľ muž nadobudne stav, že veľkosť je postačujúca a vyhovujúca, začne sa trápiť a sužovať, sebavedomie rapídne klesá.

Posledné štúdie rovnako potvrdzujú, že s veľkosťou mužskej pýchy je vyrovnaných len málo mužov, respektíve iba polovica opýtaných. Ale ako všetci dobre vieme, jedná sa o celkom bezvýznamné starosti. Je známe, že ženy na veľkosť penisu neberú až taký ohľad. Ako ste v skutočnosti na tom vy, čo sa týka veľkosti penisu? Prinášame návod, ako správne zmerať svoju pýchu v nohaviciach.

Aká je priemerná dĺžka penisu?

Je váš penis priemerný? Na úvod by bolo vhodné uviesť informáciu o priemernej dĺžke mužského penisu počas erekcie, čo je približne 13 cm. Každý jeden centimeter navyše už predstavuje hodnotu „veľkého“ penisu. Ak vás táto téma zaujíma bližšie, viac o priemernej veľkosti penisu sa dozviete v našom článku: Najväčšie a najmenšie európske penisy. Ako sú na tom s veľkosťou Slováci?

Ako teda porovnať túto hodnotu s tou svojou? Ako si správne zmerať penis?

Návod na meranie „mužskej pýchy“

Začnite s meraním obvodu. Najlepšie je použiť klasický krajčírsky meter. Omotajte ho dookola najširšieho bodu penisu, chyťte prstom zistenú mieru a máte výslednú dĺžku obvodu penisu. Meranie môžete vykonať v bežnom (pokojnom) stave alebo aj v stave plnej erekcie.

Následne môžete pristúpiť k meraniu samotnej dĺžky penisu. No tu vás chceme upozorniť, že výsledok merania nemusí byť taký, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Je tu riziko veľkej neobjektívnosti merania, keďže samotné meranie je možné z viacerých strán penisu a výsledky sa môžu rôzniť. Najlepšie bude, ak vynecháte merania zospodu a zboku, pretože tieto výsledky by boli až príliš nadhodnotené a nezodpovedali by skutočnej hodnote.

Pristúpte radšej osvedčenému a presnejšiemu meraniu pravítkom. Zatlačte ho s citom až na koniec penisu, kde sa penis s väzivom spája k telu. Takto získate najpresnejšiu hodnotu dĺžky svojej pýchy, pretože zmeriate všetko. Tento spôsob radíme k najobjektívnejšiemu spôsobu merania „skutočnej“ dĺžky penisu.

Hlavne pokoj

Pokiaľ by ste aj zistili, že vaša dĺžka penisu je dosť vzdialená uvádzanému priemeru, nič si z toho nerobte. Hlavne zachovajte chladnú hlavu. Predsa aj väčšina slovenských žien (až viac ako 80 percent) sa zhoduje na tom, že im nezáleží vôbec na dĺžke partnerovej pýchy, ale skôr ich zaujíma to, čo s penisom v posteli dokáže. Aj menší penis dokáže urobiť zázraky, ak ho muž vie dokonale ovládať. A ak by aj bol vážny problém, na mužské intímne problémy sú tu stále vždy pripravené overené tabletky Zerex Klasik na priemerný zväčšený penis.

Zabudnite na mýty o meraní penisu

Na záver snáď iba to, že zabudnite na rozličné povery a mýty, ako aj na staré návody na merania penisu, napríklad na základe dĺžky ukazováka, či miery od zápästia k špičku ukazováka. Dnes ste dostali objektívny návod, ako si zmerať penis a dozvedieť sa reálnu dĺžku svojej pýchy. A hlavne nič si nerobte z toho, ak zistíte, že ho máte väčší alebo menší ako je priemer.

Hlavne sa naučte svoj penis dokonale ovládať a využiť pri každej sexuálnej aktivite s partnerkou. Nech nepocíti, že to čo máte v nohaviciach, nosíte iba preto, že ste muž a nič s tým zaujímavé a vášnivé nedokážete.



o mužoch penis
Magazín arrow
Magazín arrow