Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Je pravý čas skúsiť sex v prírode

Autor článku: redakcia Zerex.sk 08.08.2014 00:00 Je pravý čas skúsiť sex v prírode

Áno, každý ho raz v živote vyskúša. A možno aj viackrát, pretože zaručene je to niečo nové a vzrušujúce. Práve toto letné obdobie si môžete i touto formou spestriť svoj milostný akt. V konečnom dôsledku i celý vzťah, nakoľko u väčšiny z vás samotný sex doma prerástol do stereotypu, proti ktorému musíte účinne bojovať. Milovať sa v prírode môže byť neskutočným oživením pre váš vzťah, predovšetkým ak žijete spolu už pár rôčkov. Už samotná predstava sexu na verejnom priestranstve spojená s tým, že vás niekto prichytí, je neopísateľne vzrušujúca. Musíte to jednoducho iba vyskúšať spolu s dávkou rizika. Veď o tom to je, porušiť isté pravidlá na umocnenie vzrušenia a zážitku.

Tipy pre sex v prírode, pod holým nebom...

Skúsime vám následne pridať pár tipov pre inšpiráciu, kde a ako to urobiť, aby to bolo zaujímavé, dostatočne vzrušujúce nielen pre vás, ale i pre partnerku.

Milovanie sa vo vode

Začnime milovaním sa vo vode. Sú polohy, ktoré neskúšate ani v posteli každý deň. Snáď i preto, že sú náročnejšie na praktizovanie, pretože nie ste športovcami ani cvičiteľmi jogy. Tak prečo ich neskúsiť vo vode, v tej teplej, či studenšej, vo vírivom bazéne, či ak ste odvážnejší, tak aj v mori. Pokiaľ ste práve v niektorom z wellness centier, tak si vytipujte odľahlejšie miesto v bazéne, kde vám voda siaha minimálne po pás. Pokiaľ je deň, tak by mala byť voda hlbšia. Je to na vás, čo si vyberiete, ale v konečnom dôsledku vám voda môže byť vhodným pomocníkom pri praktizovaní náročnejších polôh.

A teraz čosi viac k samotnému praktizovaniu. Mierne sa rozkročte a zodvihnite svoju partnerku do výšky svojho trupu. Ona nech sa vám ovinie svojimi nohami vôkol pása a rukami vôkol ramien (hlavy). Pridŕžajte si ju za zadok a jednoducho zľahka ju dvíhajte hore a dolu. Súčasne pohybujte svojimi bokmi, čím zintenzívnite samotný pohyb. Voda by vám v tomto smere mala napomôcť, pretože vám pomôže telo svojej partnerky nadľahčovať. Tak čo poviete, je práve voda tým miesto, ktoré stojí za vyskúšanie?

Sex na pláži

Alebo máte radšej v tomto letnom období rozpálený piesok a slnko? Čo tak skúsiť sex na pláži? Lákavá predstava mať intímny styk na pláži pri zapadajúcom slnku počas svojej dovolenky. Skúste to a ešte predtým si dajte malú predohru, spočívajúcu v masáži ramien a chrbta.

V tomto smere by mohla byť najideálnejšou polohou pre vás poloha na „psíčka“. Pri nej si partnerka musí kľaknúť na kolená chrbtom k vám a oprie sa lakťami o piesok na pláži. Vy si kľaknite za jej telo a to takým spôsobom, aby boli partnerkine nohy medzi vašimi kolenami. Pridŕžajte ju za boky, hlaďte jej zadok (alebo prsia) a tak znásobujte samotné vzrušenie. Vo vhodnom okamihu vniknite do nej svojím vzrušeným penisom. Následne pohybujte dnu a von, pritom dráždite svoju partnerku na prsiach, či po iných partiách jej tela. Vzájomne sa maznajte a doprajte si príjemné zážitky a pôžitky vedúce až k vzájomnému vyvrcholeniu. Skvelá predstava.

Tak neváhajte a vsaďte na slnečnú pláž a rozpálený piesok. Zaručene sa to oplatí.

Sex v prírode

Prejdime na náš ďalší tip na sex v prírode. Stará klasika, ktorou je sex v aute. Máte viac možností, kde odstavíte auto. Či v zarastenej cestičke pri hlavnej ceste, kde vás nikto nevyruší, alebo do najtmavších častí lesa, či na zabudnuté parkovisko. Ak ste ešte sex v aute neskúšali, je čas ho vyskúšať, pretože istotne stojí za to. Dôležité je však zvoliť si tú správnu polohu, pretože veľkosť auta dokáže zohrať rovnako dôležitú úlohu.

Môžete staviť na klasiku „misionára“, ak si posuniete predné sedadlá viac dopredu s cieľom získania viac priestoru na tých zadných. Alebo vsaďte na polohu „na koníka“, kedy vy sa príjemne usadíte na zadných sedadlách a partnerka nasadne na vás, čím sa bude pohybovať na „vašej pýche“ a bude zažívať neskutočné pôžitky spolu s vami. Využite túto polohu na masáž jej pŕs, či hľaďte si do očí. Oddajte sa jeden druhému, pričom skúste dôverovať svojej partnerke, ktorá má všetko vo svojich rukách a o všetkom rozhodne.

Na záver

Rozhodne sme nevyčerpali všetky tipy a možnosti pre samotné milovanie sa v prírode. Pokojne zapnite svoju fantáziu a premeňte svoje sny na skutočnosť i vo sviežom prírodnom prostredí, vôkol kvetov, vtákov a sviežeho vzduchu. Zaručene vám to prinesie nezabudnuteľné zážitky, pričom zaženiete nudu vo svojom vzťahu. Tak hor sa na to, pretože príroda vôkol vás prináša nezabudnuteľné možnosti aj v sexe!



milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow