Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Je môj penis normálny?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 17.02.2016 00:00 Je môj penis normálny?

Ak je všetko ako má byť, je penis hlavnou bránou k dokonalému a kvalitnému pohlavnému styku. No takéto šťastie väčšina z nás nemá. Nie vždy všetko je a funguje ako má. Ako to je s dĺžkou a veľkosťou penisu? Čo nás trápi najviac?

Je dostatočne dlhý?

Trápi aj vás otázka typu: „Mám ho dostatočne dlhý?“ Aby bolo jasné, dĺžka alebo veľkosť penisu patrí k hlavným parametrom, o ktorom sa chlapci a muži najčastejšie rozprávajú. Základná starosť vzniká s tým, či nie je penis príliš malý respektíve, či je dostatočne veľký a dlhý.

Čo hovorí norma?

Mužské predstavy o dĺžke penisu sa líšia. Pre niekoho je dosť 10 cm, pre iného 12 cm. Pre ďalších je to až cez 20 cm a viac. Dĺžka penisu sa zaraďuje k mierke mužskej sebaistoty. Môže sa merať, je viditeľná a je možné ju aj porovnávať. No ale čo na to norma? Ideálne je, ak má penis dĺžku 13 až 15 cm.

Je možné „ho“ zväčšiť?

Áno. V dnešnej dobe je zväčšovanie penisu bežnou vecou, respektíve veľmi obľúbenou.

Ktorá z metód je najpoužívanejšia?

Existujú rôzne metódy zväčšenia penisu. Tabletky bez receptu sú momentálne veľmi obľúbené, pretože sú bez predpisu, nutnosti navštíviť lekára a dajú sa kúpiť jednoducho z pohodlia domu.

Aké sú ďalšie metódy zväčšenia penisu?

Je tu možnosť plastickej operácie alebo použitie prístroja, ktorý pomocou ťahu za žaluď penis zväčší. Ale pri týchto metódach je potrebné rátať s vedľajšími účinkami - poškodením penisu alebo zhoršením erekcie. Voľno predajné tabletky vedľajšie účinky nemajú.

Pokiaľ vás trápia ďalšie otázky nielen ohľadne svojho prirodzenia, kontaktujte tím od Zerexu, ktorí vám zaručene pomôže, nielen v otázke veľkosti penisu ...

Zerex Klasik



zväčšenie penisu o mužoch penis
Magazín arrow
Magazín arrow