Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Impotencia sa môže liečiť aj prírodným spôsobom

Autor článku: redakcia Zerex.sk 24.10.2015 00:00 impotencia

Čím vyššia potencia, tým kvalitnejší sex. V mladosti všetko fungovalo a nemali ste žiadny problém. Dnes však aj u vás ako muža v najlepších rokoch, pociťovať slabnutie potencie práve s pribúdajúcim vekom. Bojíte sa a nechcete ísť s vašou problémovou potenciou k lekárovi? Radšej budete svoj problém riešiť sami? Impotencia je nepríjemnou záležitosťou a dá sa liečiť aj individuálne a to prírodným spôsobom. Ako na to?

Cvičením

Obzvlášť s pribúdajúcim vekom sa znižuje schopnosť muža žiť aktívne nielen po sexuálnej stránke. Potencia u každého muža pomaly klesá. I preto je nutné aktívne a pravidelne športovať. Ideálny chlap športuje aspoň hodinku, aktívne a s pohybom. Nevynechá ani prechádzky s partnerkou. Dôležitá je pravidelnosť cvičenia a správny výber športu, samotných cvikov.

Kegelovými cvikmi

Najlepšie pre intímnu oblasť sú práve Kegelove cviky. Zabezpečia vášnivejší sex, dlhšiu výdrž v posteli a v konečnom dôsledku aj spokojnejšiu partnerku. Vďaka týmto cvikom budete lepšie ovládať svoj penis, ktorý bude schopný dlhšie pracovať práve pre vašu partnerku. Ide o cviky zamerané na ovládanie panvy a svalstva vôkol nej. Sťahujte tieto svaly a vzápätí ich uvoľňujte. Opakujte to viackrát za sebou v niekoľkých sériách. Dýchajte zakaždým nosom do brucha a dbajte na dokonalé uvoľnenie svalov.

Zmenou životosprávy

Aj pri liečbe impotencie má význam zmeniť bežný spôsob života. Cvičenie a športovanie už máte za sebou, teraz je čas upraviť stravu. Začnite jesť menej a častejšie. Uprednostňujte ľahšie a zdravšie jedlá. Obmedzte ťažké, sladké a mastné jedlá. Doprajte si viacej zeleniny a ovocia, nezabúdajte na bylinky. Obmedzte fajčenie a pitie alkoholu na minimum. Ak to dokážete, vaše telo sa vám poďakuje a impotencia, ako aj ďalšie problémy s erekciou, nebudú mať vo vašom živote miesto.

Tabletkami

Ak vám nepomáha ani cvičenie, ani zmena životosprávy, začnite konečne úspešne bojovať proti impotencii tabletkami. Sú zo všetkých spôsobov liečby impotencie najúčinnejšie. Porazte aj vy rýchlo a efektívne svoj intímny problém. Z tabletiek proti impotencii uprednostnite radšej tie bez predpisu, ktoré sú zdravšie a sú bez vedľajších účinkov v porovnaní s klasickými tabletkami a liekmi na predpis. Označujú sa aj ako moderné a účinné doplnky výživy na erekciu, ktoré môžete užívať aj každý deň. Pamätajte však na to, že vždy je vhodné navštíviť aj lekára, hoci liečite intímne problémy iba prírodnou formou.

Ktorý prírodný spôsob na liečbu impotencie uprednostníte vy?

Názor sexuológa na Zerex



lieky na potenciu kegelove cvičenia zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow