Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Toto sú ideálne miery muža podľa žien. Ako ste na tom vy?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 19.12.2016 00:00 ideálne miery penisu

Zisťovali sme za vás ideálne miery mužského penisu podľa žien. Viete to, či majú ženy radšej malý, stredne veľký alebo čo najväčší penis? Aký veľký má byť podľa žien penis po obvode a po dĺžke pri erekcii"? My muži máme v tom celkom jasno. Náš penis by mal byť čo najväčší a najdlhší! Pohľad žien na túto skutočnosť sa však celkom líši. Prinášame výsledky od niekoľko tisíc žien z výskumu, ktorý uskutočnil známy zahraničný denník Huffington Post.

Každý muž aj žena to vidí inak ...

Je zrejmé, že každý muž nosí medzi nohami rozdielnu "mužskú zbraň". Rovnako platí, že každá žena má rada v posteli u muža niečo iné, aj čo sa týka jeho dĺžky a veľkosti. Dokazuje to aj nasledovná tabuľka, ktorá prezradila, ako je to v skutočnosti s mužským prirodzením a potrebami žien.

Optimálne miery penisu z pohľadu žien

Optimálna veľkosť penisu podľa žien

Zdroj: http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/zajimavosti/vime-jaka-je-podle-zen-idealni-delka-muzskeho-prirozeni-jak-jste-na-tom.html

Z tabuľky je možné vidieť, že ženy sa zhodli na tom, že optimálne miery mužského penisu sú na úrovni 16 až 16 a pol centimetra čo sa týka obvodu penisu. V prípade samotnej dĺžky mužského penisu platí, že tá je optimálna vtedy, ak je na úrovni medzi 18 a pol až do 21 centimetrov.

Čiže ak si to prevedieme do praktického života, podľa výpovedí žien sú ideálne miery (rozmery) penisu nasledovné (uvádzame obvod penisu verzus dĺžku penisu): 16,5 centimetra a 18,5 centimetra; 16,5 cenitmetra a 19 centimetrov; 16,5 centimetra a 19,8 centimetra; 16,5 centimetra a 20,3 centimetra; 16,5 centimetra a 21 centimetrov; 16 centimetrov a 19 centimetrov; 16 centimetrov a 19,8 centimetra; 16 centimetrov a 20,3 centimetra a nakoniec 16 centimetrov a 21 centimetrov.

V prípade ďalších rozmerov platí, že tie nie sú až také zaujímavé pre predstaviteľky nežnejšieho pohlavia. Ako ste na tom konkrétne vy s dĺžkou a hrúbkou penisu? V úplnom závere článku snáď už len staré známe konštatovanie. Snažte sa myslieť vždy tak, ako partnerka. Pretože to čo je pre vás málo, môže byť z jej pohľadu dostatočné. Platí to aj pre "veľkosť" a "hrúbku" penisu. Ale pozor, platí to aj zrejme naopak.

Rozhodne sa nikdy neopúšťajte a nerobte paniku, ak náhodou máte náhodou aj malého gašparka. Predsa aj s malým gašparkom sa dá zahrať "veľké" divadlo v posteli. Ak by sa vám však nepáčila veľkosť vášho prirodzenia, vždy je tu možnosť pomôcť si napríklad pomocou tabletiek na zväčšenie penisu. Zerex tabletky sú tými tabletkami, ktoré účinne pomáhajú aj so zväčšením mužského prirodzenia. Mohol by vás tiež zaujímať článok s názvom "Je váš penis priemerný? Tu je návod, ako si ho správne zmerať."   Zerex zdravá erekcia



podpora erekcie penis
Magazín arrow
Magazín arrow