Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ideálna veľkosť penisu je tá, ktorá sa páči jej rozkroku

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.03.2016 00:00 Ideálna veľkosť penisu je tá, ktorá sa páči jej rozkroku

Jedna vec je túžiť po čo najväčšom prirodzení, druhá vec je, či práve veľkosť penisu má rozhodujúci vplyv na spokojný a kvalitný sexuálny život. Pokiaľ si vaša veľkosť nesadne s partnerkinou vagínou, budete len zbytočne hovoriť o príjemnom pocitu a pôžitku zo sexu ...

Ideálna veľkosť penisu ?

Realita je taká, že prevažná časť slovenských pánov má medzi nohami európsky priemer, čo je 13 cm počas erekcie. Ani vy nepovažujete tento priemer za ideálnu veľkosť penisu? Ak nie ste spokojní so svojou dĺžkou a chcete mať ešte väčší penis, aby ste čo najlepšie uspokojili partnerku alebo milenku, vedzte, že pravda je celkom iná ...

Jedna vec je mužská túžba, druhá vec je potreba ženskej vagíny. Pravdou zostáva, že vagíne stačí len pár centimetrov. A to doslovne. Sexuológovia sa zhodli na tom, že pre uspokojenie ženy postačuje penis o veľkosti niečo cez 4 centimetre. Snáď aj preto, že vagína je najviac citlivá v jej prvej tretine.

Popritom možno platí, že aj vaša partnerka patrí k tým ženám, ktoré najviac vzruší dráždenie prostredníctvom klitorisu. Až 70 percent žien sa ľahšie vzruší cez klitoris, takže dĺžka penisu u nich nie je až tak dôležitá. Ešte stále si myslíte, že čím väčší penis tým pre ženu lepšie?

Čo s malým penisom?

Už teda viete, že ideálna veľkosť penisu je taká, ktorá bude sedieť ženskému rozkroku a nie vám. Ale čo robiť, ak nemáte práve tú optimálnu dĺžku (veľkosť) penisu? Čo ak ten váš je príliš malý alebo naopak veľmi veľký? Skúste nasledovné triky ...

Ak máte menší penis, využite svoje alebo partnerkine ruky, jazyk alebo spoľahlivé sexuálne hračky pre dospelých. Pozitívnym zistením je, že ak máte menší penis, tak vaše úsilie v posteli je a bude vždy väčšie ako u muža, ktorý je obdareným viac. Chlap s menším, no o to viac snaživejším „inštrumentom“, je a bude aj lepším milencom v posteli.

Veľký penis 

V prípade, že vám príroda nadelila medzi nohami naopak viac, čiže máte väčší alebo obrovský penis, myslite na to, že to nemusí byť vždy výhra. Isto viete, o čom hovoríme, ak sa to týka aj vás. Pri sexe s veľkým penisom musíte ísť na „vec“ oveľa pomalšie a ostražitejšie ako s malým penisom. Chce to prax, aby si vaša partnerka (milenka) zvykla na váš väčší „inštrument“. Vsaďte vždy na predohru a zároveň vždy dobre „mažte“. Vnikajte pomaly a dávajte pozor, aby ste partnerke neublížili. Regulujte aj rýchlosť svojich pohybov, aby ste dopriali aj jej lepšiu rozkoš a vyhýbali sa aj bolesti. Určite napomôže i správny výber polohy, ktorá bude sedieť najmä partnerke – predovšetkým takú, pri ktorej bude môcť určovať hĺbku prieniku a samotné tempo.

Čo dodať na záver? Aj keď je ženská vagína dostatočne flexibilná, čo najväčšia dĺžka (veľkosť) penisu nemusí byť vždy tým najlepším riešením. Milí páni, myslite na to pri najbližšom milovaní a navždy si zapamätajte, že ideálna veľkosť penisu je tá, ktorá sa páči partnerkinmu rozkroku, nie iba vám.



penis
Magazín arrow
Magazín arrow