Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Horúce tipy, ako dosiahnúť vášnivejší sex

30.09.2018 00:00 tipy, ako dosiahnúť vášnivejší sex

Samotné tajomstvá vášnivého sexu, ktoré vám ponúkneme v tomto našom článku, sa vám zaručene hodia, keď začnete mať pocit, že váš intímny život s vašou partnerkou (či partnerom) stráca iskru.

Spoznajte tajomstvá vášnivého sexu aj vo vašej posteli...

Už to nie také, ako tomu bolo na začiatku. Vášnivosť, iskra a náboj, tieto atribúty sa zmenili na stereotyp, nuda a povinnosť. Zmeňte to a čo najskôr, nakoľko hrozí vášmu vzťahu zánik. Prineste do vašej postele už dnes väčšiu vášnivosť, lásku a žiadostivosť. Zabudnite na predsudky a mýty, že už ste všetko vyskúšali a už neexistuje nič, čo by váš vzťah mohlo nakopnúť. Ak neveríte, prečítajte si ďalšie riadky nášho článku.

Intenzívne zapojte do svojich radovánok dlane, nohy a prsty. Obráťte sa na jemnučké masírovanie a škrabkanie, či trenie. Pamätajte na to, že prsty sú i na nohách a aj s nimi sa dajú robiť nevšedné veci.

Foot sex

Dnes je známy takzvaný „foot sex, pričom sa jedná o sex praktizovaný nohami. Najčastejšie ho praktizujú ženy svojím partnerom a muži si ho nevedia vynachváliť. Mäkká pokožka chodidiel ženských nôh a ich prsty dokonale dokáže rozpáliť každé mužské prirodzenie, aj to vaše, verte nám. Jednoducho povedané, oddnes nepoužívajte ruky, ale nohy.

Rovnako aj vy ako muž môžete prsty na nohách svojej partnerky pekne pomasírovať a uvidíte, čo to s ňou spraví. Nebojte sa zobrať jej palec do úst a pekne vycmúľať. Určite to aj vaša partnerka zaručene ocení a už keď ste s ústami pri jej nohách, môžete pokračovať vyššie a vyššie, až zamierite k jej rozkroku, či klitorisu. Výborný nový druh predohry pre obe pohlavia, čo poviete?

Extralong pre dlhší a vášnivejší sex

Používajte slová

Začnite s chválením jej osoby. Nezabúdajte, že nestačí iba vzdychanie, či prikovanie hlavou, že sa vám páči práve to, čo vám robí. Slová sú viac ako len samotné prejavy a znaky vášho tela. Nebojte sa nahlas vzdychať a popritom hovoriť, ako výborne brázdi jej vagína po vašej pýche, ako vám perfektne a slastne masíruje váš penis. Odhoďte zábrany a používajte viac slov, aby ste ju pochválili za všetko, čo pre vás robí spolu so svojím pohlavím. Uvidíte, čo sa stane a ako to pomôže zažiť niečo ešte viac vášnivejšie.

Doprajte si dlhú predohru

Snažte sa hrať pred samotným aktom o niečo dlhšie, ako inokedy. Rýchlovky sú super, ale teraz sa pokúste zažiť niečo nové. Nebojte sa hrať s telom partnerky (partnera) oveľa dlhšie, ako ste to robili na začiatku. Vtedy vám to nevadilo a všetko ste postíhali. Predsa doma v posteli sa nemusíte nikami ponáhľať. Máte na všetko dostatok času, aj na samotné telá svojej partnerky, či svojho partnera. A to myslíme doslovne. Postupné rozpaľovanie sa má veľkú silu. Platí, že čím pomalšie prebieha samotná predohra u milencov, tým lepší, silnejší a vášnivejší orgazmus dosiahnete. Tak prečo to neskúšať aj keď váš vzťah už pokročil a nie ste žiadni nováčikovia?

Netreba sa vyhovárať na nedostatok času, čas vždy bol a bude, aj bude plynúť rýchlo, len je potrebné sa k nemu správne a vhodne postaviť, aby ste všetko stíhali, vrátane intímnych radovánok u vás doma, či na inom mieste, kde sa rozhodnete sex praktizovať. 

Tip na záver

V závere ešte jeden tip, ktorým zaručene docielite vášnivejší sex vo vašej posteli. Využite zamrznutú jahodu, či kúsok ľadu. Ak budete začínať predohru, zoberte jahodu z mrazničky a dajte si ju na jej rozpálené telo v týchto horúcich dňoch. Samotné teplo z jej tela jahodu začne rozmrazovať a tečúce prúdy z nej láskavo olížte a prechádzajte aj po bradavke, či inom erotogénnom mieste na jej tele. Môžete začať aj na stehnách a pokračovať vyššie a vyššie. Je to na vás. S iným kúskom jahody, či ľadu vás môže potešiť ona, napríklad pri orále. Fantázii sa medze nekladú, tak sa nebojte vyskúšať to, čo ste doposiaľ neskúšali. Zaručene docielite zmenu a to zmenu k lepšiemu a vášnivejšiemu sexu.



orálny sex predohra bozkávanie milovanie pohlavný styk klitoris láska
Magazín arrow
Magazín arrow