Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Holenie môže byť aj vašou nezabudnuteľnou predohrou! Návod, ako na to ...

30.01.2015 01:01 holenie

Myslíte si, že z tak (možno pre niekoho až nepríjemnej činnosti) akou je holenie intímnych častí tela, sa nemôže raz dva stať aj niečo príjemné, ba až vzrušujúce? Také, čo vám pomôže dokonale sa navnadiť na intímne radovánky? Vedzte, že je to možné a rozhodne by ste si to mali vyskúšať s partnerkou aj vy. Bude sa jednať o podmanivú a dobrodružnú predohru, na ktorú obaja len tak nezabudnete. Čo je k tomu potrebné? Hlavne trochu umenia, predstavivosti v spojitosti s dokonalými inštrumentmi a všetko pôjde ľahšie a s príjemnejšou náladou v porovnaní s tým ako doteraz. 

S chĺpkami alebo bez nich

     A teraz sa priznajte, čo máte radi vy a vaša partnerka? Každý má svoju predstavu a obľubuje niečo iné, najmä ak ide o ochlpenie v intímnych partiách. Možno patríte k tým mužom, ktorí preferujú úplne vyholené ženské intímne partie, možno k tým, ktorí majú radi zarastené ženské „mušličky“. Alebo presadzujete úplne niečo iné?

V minulosti sa s oholenými ženami dalo stretnúť iba v istých podnikoch, dnes je to skôr nevyhnutnosť najmä čo sa týka hygienických návykov. Toto pravidlo je možné preniesť na obe pohlavia rovnako. Nikto snáď nebude namietať, ak povieme, že oholené telo vyzerá lepšie a aj čistejšie. Okrem toho samotné orálne uspokojovanie bude pre oboch partnerov dokonalejším a zároveň aj potešujúcejším zážitkom.

     Pokiaľ ste sa doteraz báli sám niečo vyčarovať medzi nohami, nechajte to na svoju partnerku. Ak už máte čosi odžité aj v posteli, určite to zvládne aj ona. Môže to byť ako vhodná vzrušujúca forma vašej predohry. A neskôr ak skončíte môžete svoje „strihové“ kreácie následne otestovať v posteli.

Začnite už vo vani ... 

     Najlepšie bude začať už vo vani, práve keď v nej relaxujete. Nebuďte sám, zavolajte aj svoju partnerku. Takto sa vynikajúco uvoľníte a pomôžete tak aj svojej pokožke a predovšetkým vášmu ochlpeniu, ktoré bude následne povoľnejšie. Následne si nájdite v kúpeľni vhodné miesto. Potom sa usaďte a následne môžete začať so samotným holením. Pokiaľ nebudete mať problém, môžete tento úkon uskutočniť aj v spálni. Ale všetci dobre vieme, ako to prebieha, takže najlepšie bude zostať radšej v kúpeľni.

Ak holí partnerka

     Už sme naznačili vyššie, že ak nemáte chuť na holenie alebo nemáte dobrú fantáziu, prenechajte samotný úkon na vašu partnerku. Istotne má lepší cit a prax v tomto smere, pretože svoje telo holí asi častejšie ako vy svoju tvár. Určite zažijete jemné holenie bez zbytočných poraní na pokožke. Veď to je to najlepšie predovšetkým v intímnych partiách. A ešte lepšie bude dopriať už počas holenia gél a potom po holení jemný balzám (najlepšie bez alkoholu), aby sa vaša pokožka zahojila čo možno najskôr a najlepšie.

     A nezabúdajte ešte na jeden podstatný fakt. Vaše prirodzenie bez chĺpkov bude zrazu o niečo väčšie ako doposiaľ. Čert to ber, ak len iba navonok na základe očného vnemu. V každom prípade budete vyzerať lepšie a budete mať razom väčší penis v nohaviciach, čo je pre vás veľmi pozitívne, keďže chcete aby vaša pýcha v nohaviacich bola väčšia v rámci zlepšenia vašej erekcie.

Ak holíte vy partnerku

     Teraz si môžete vymeniť svoje úlohy. Vy budete holiť tentoraz partnerku. Bude to výzva pre vás, tak preto by ste sa nemali nechať zahanbiť. Dobré by bolo sa ešte predtým nechať inšpirovať internetom, či časopismi, čo teraz momentálne letí na ženských intímnych partiách. Nemusíte zostať pri klasickom strihu. V tomto smere je už pomerne široká ponuka zostrihov a dokonca aj sfarbení. Tak hor sa na to a prekvapte svoju milovanú niečím nevšedným, čím ju jednoduchšie dostanete na vlnu erotických radovánok.

     Ak si však na niečo také netrúfate, nevadí, siahnite na začiatok iba na klasické holenie. Dbajte na rýchlosť, ktorá má byť primeraná, rovnako na bezpečnosť, ktorá má byť prvoradá, nakoľko sa budete pohybovať vo veľmi citlivých častiach tela svojej partnerky. A robte to, čo sa páči vašej partnerke, nie niečo na silu a proti jej vôli. A pred koncom ju rovnako namažte hojivým prípravkom, ako tomu bolo u vás alebo niečím špeciálnym pre ženské telo, napríklad hojivou emulziou s výťažkami liečivých bylín a rastlín. Takto bude vaša partnerka pripravená do postele s vami, kedy si môžete dopriať skutočne vzrušujúce intímne chvíle. V duchu vám fandíme a aj trochu závidíme. Váš Zerex tím...



predohra erekcia erotika chĺpky holenie
Magazín arrow
Magazín arrow