Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Guarana: bylinka na potenciu, ktorá u vás nesmie chýbať

Autor článku: redakcia Zerex.sk 04.08.2016 00:00 Guarana: bylinka na potenciu, ktorá u vás nesmie chýbať

Bylinky na potenciu a afrodiziaká sú známe už z čias dávnych kmeňov juhoamerických Indiánov. Podnecujúce bylinky im napomáhali udržiavať si sexuálnu životaschopnosť až do vysokého veku. V dnešnom článku opíšeme práve Guaranu a jej pozitívne účinky na mužskú potenciu. Jedná sa o bylinku, ktorá je pokladaná za elixír života. Prečo by teda nemala chýbať ani u vášho partnera?

Poznáte to aj vy, že nie vždy si s partnerom dokážete užiť nezabudnuteľný a kvalitný sex. S vyšším vekom to nie je nič výnimočné, že kvalitný sex už bude len zriedkavým javom. Okrem veku je to aj náladou, no nie iba tou jeho, ale aj tou vašou. Ako obísť tieto stavy a užiť si vždy kvalitný a ničím nerušený sex, tak ako za mladých čias alebo na začiatku vzťahu? Veľmi náročná otázka, poviete si. Ale je možné, že bude stačiť tak málo – vsadiť na správne bylinky na potenciu. Jednou z tých najúčinnejších byliniek na mužskú potenciu je „stará“ známa bylinka Guarana.

Guarana – jej použitie

Guarana (Paulinnia cupana) je vzácnou liečivou bylinou, ktorej užívanie podporuje aj sexuálnu aktivitu a potenciu. Používa sa ako sexuálne tonikum a udržiava plodnosť do vysokého veku. Pomenovanie tejto bylinky je odvodené od kmeňa domorodcov Guarani, ktorí žili v okolí Brazílie. Využíva sa predovšetkým pre svoj osviežujúci a dynamizujúci vplyv.

Jej zloženie a účinky ...

V rastlinke sa nachádzajú alkaloidy kofeín a guarín, ktoré majú výborný vplyv ako stimulátor nervového systému. Kofeín sa uvoľňuje postupne a bez škodlivých vplyvov (ako sú napríklad bolesti žalúdka, nervozita) pri vypití väčšieho množstva kávy. Guarana napomáha aj premene tukov na energiu, znižuje hlad, skvalitňuje prietok krvi a zlepšuje sústredenosť.

Ak by Guarana nestačila, je tu stále Zerex s extraktmi účinných byliniek nielen na zlepšenie potencie s garantovanou účinnosťou nielen na mužskú potenciu!



lieky na potenciu o mužoch
Magazín arrow
Magazín arrow