Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Feng-shui a sex. Zlepšite si svoj intímny život práve týmto "bájnym" učením.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.02.2015 00:00 Feng shui a sex

Ste presvedčení, že sa táto technika spája výlučne iba s bežným životom? Nemáte celkom pravdu a potvrdia to práve naše nové zistenia v dnešnom článku. Vhodne umiestnená posteľ alebo voňavá sviečka vedia urobiť nemalé zázraky i vo vašom intímnom živote. Pokiaľ tomu stále neveríte, jednoducho môžete vyskúšať a porovnať teóriu s realitou. 

Podstata Feng Shui učenia

Viete presne, čo je to „Feng-shui“? Mali by ste vedieť, že sa jedná o učenie, ktoré zahŕňa skoro každú sféru bytia s jediným cieľom – docieliť porozumenie (súlad) a pokojnejší, šťastnejší a súčasne aj bohatší život. Vo všeobecnosti sa v tomto učení vraví o tom, že žiadny predmet na určitom mieste nie je usporiadaný len tak náhodou a bez svojho zámeru. Možno nám dáte za pravdu, možno nie. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Posteľ verzus sex ... 

V súvislosti s posteľou platí, že tá je stredom celej miestnosti, ktorá je označovaná ako spálňa. Podľa pravidiel Feng-shui by posteľ nemala byť umiestnená priamo proti vstupu (respektíve proti dverám). Možno je vám toto tvrdenie vzdialené, ako aj iné skutočnosti, no pozrite sa na to logicky. Je pre vás príjemné pomyslieť si na to, že ste s partnerkou v tom najlepšom a myslíte na to, čie sa niekto neobjaví vo vašich dverách, ktoré máte priamo pred očami. Súhlasíme s tým, že isté percento nadšencov takáto predstava vzrušuje. No pre ostatných to je problém, pretože väčšina z nás preferuje práve milovanie sa v intímnom priestore bez vyrušovania.

(Elektro)spotrebiče v spálni podľa Feng Shui

Nemožno ich obísť. Máme na mysli elektrospotrebiče vo vašej spálni. Istotne ste nie raz počuli o tom, že odborníci na vzťahy televíziu, či iné spotrebiče neodporúčajú v spálni. A rovnako ich neodporúča ani učenie „Feng-shui“. Prečo je tomu tak?

Samotný vznikajúci elektromagnetický smog ruší nielen spánok, ale aj kvalitný sex. Pokiaľ máte túto možnosť vo svojom príbytku, odstráňte všetky elektrospotrebiče, najmä televízie, počítačov, mikrosystémov, telefónov a iných zariadení zo svojej spálne. Rozhodne nebudete za nimi smútiť. Nezabudnite ani na zbytočné boxy s dokumentmi, či police s papiermi, ktoré môžu narúšať plynulý priebeh všetkým energetickým tratiam. A narušený môže byť tým aj včasný príchod vašej silnej a kvalitnej erekcie. Pozor na to!

Vône a sex

Nebojte sa ich využiť aj v spálni. Zlepšite si tak atmosféru vášho intímneho života. No dbajte na vhodný výber, pričom zabudnite na klasické bežné osviežovače vzduchu. Siahnite po vonných tyčinkách, ktoré poznáte z čínskych čajovní, či kaviarní.

Najsilnejším afrodiziakom je rozhodne vôňa vanilky. Rozkoš má svoju vôňu a môžete si ju dopriať aj v podobe škorice, čokolády, ruže alebo pomaranča. Niet sa čoho báť, iba vyskúšajte a nechajte do svojich tiel nasávať viac rozkoše a vášne ako doteraz.

Farby verzus sex

Aká farba je už dlhé roky spájaná práve so sexom? Červená. Pokiaľ však túžite po intímnej atmosfére vo svojej spálni, červená farba by mala byť len ako doplnková farba, napríklad vo forme výzdoby, či prestierania. Siahnite radšej po farbách ako biela, sivá, či slabozelená. Tieto farby sa spájajú s nežnosťou a muž s takýmito vlastnosťami dokáže získať nie jednu ženu a milenku. Je to podľa vášho vkusu?

Odraz predmetov a tiel v zrkadle a sex podľa Feng Shui

Sex pred zrkadlom je lákavý, predovšetkým ten samotný pohľad na vaše nahé telá, váš penis, či partnerkinu "mušličku". Premýšľate, kam upevniť zrkadlo a napadá vás najlepšie na strop spálne?

No podľa Feng-shui to nie je najlepší nápad pre kvalitný sex a vo všeobecnosti zrkadlá sa neodporúčajú. Dôvodov je hneď viacero. Napríklad, že sa starajú o ničenie pokoja a skôr vedú k nevere ako k stabilnému vzťahu. A navyše, nie je nič príjemné, ako sa ráno prebudiť a uvidieť svoju „zničenú“ tvár tesne nad sebou. Ak teda túžite po sexe pred zrkadlom, občas si ho môžete dopriať napríklad na chodbe, či v obývacej miestnosti, no v spálni na takýto sex radšej zabudnite.

Dostali sme sa až na koniec našej púte za lepším sexom pomocou učenia a techniky Feng-shui. Teraz je rad na vás, či sa na to dáte alebo nie. No máte rozhodne nad čím premýšľať, pretože možností ako si zlepšiť sex s týmto bájnym učením je veľa. Pokiaľ vám nepomôže v intímno živote už ani táto technika, na rade bude skúsiť prírodné  a účinné produkty Zerex.



sex farba feng-shui posteľ vôňa
Magazín arrow
Magazín arrow