Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

7 faktov o mužskom penise, z ktorých vám padne sánka

Autor článku: redakcia Zerex.sk 20.09.2017 00:00 fakty o penise

Naozaj ste si mysleli, že o penisoch už viete všetko? Ste na omyle. Mnoho mužov ani netuší, aké tajomstvá a prekvapenia skrýva ich prirodzenie.

Najdlhší penis

Najdlhšia zaznamenaná dĺžka penisu na svete je až neuveriteľných 34,29 cm! Jeho hrdým majiteľom je americký herec Jonah Falcon, žijúci v New Yorku. Priemerná dĺžka stoporeného penisu je pritom podľa urológov iba 13 cm.

Po 20-tke už neporastie

Mužský pohlavný úd rastie iba do dvadsiateho roku života. Biológiu neoklamete a po tomto veku už nemôžete očakávať pribúdanie centimetrov.

Kosť v penise

Evolúcia obrala mužov o baculum – kosť v penise, ktorá sa bežne vyskytuje u primátov. Podľa štúdie vedcov z University College London bol dôvodom pre zmiznutie kosti prechod od polygamných vzťahov k monogamii. Táto kosť slúži u zvierat na predĺženie pohlavného styku a tiež na zvýšenú pripravenosť na styk – oba faktory zväčšujú šance na úspešné oplodnenie.

Prečítajte si aj: Naozaj nie je veľkosť penisu dôležitá?

tabletky na zväčšenie penisu

Erekcia v maternici

Aj nenarodené bábätká v maternici ženy môžu mať erekciu – a tá môže trvať od 5-17 minút! Podľa japonskej štúdie malo erekciu až 42% chlapcov v telách žien, ktoré boli v 36-39 týždni tehotenstva. Tento jav nie je neobvyklý a je úplne normálny.

Vhodný parfum pre lepšiu erekciu?

Niektoré arómy dokážu zvýšiť prekrvenie penisu a vedú k rýchlejšej a pevnejšej erekcii – patrí medzi ne napríklad čokoláda, levanduľa, pelendrek či tekvicový koláč. Pre mnohých mužov je vzrušujúca aj vôňa vanilky a škorice. Znalosti o afrodiziakálnych vôňach môžete využiť v svoj prospech, kúpou vhodného parfumu.

Priemerná dĺžka orgazmu

Priemerný mužský orgazmus trvá len 6 sekúnd. Naproti tomu, priemerný orgazmus u žien trvá až 23 sekúnd.

Podľa nosa spoznáš...

To, akú veľkosť má váš penis, nemá nič spoločné s veľkosťou chodidla, prstov na rukách či nosa – v tomto prípade ide naozaj iba o mýtus.

Tip na záver: Ak chcete dopriať svojmu penisu (aj sebe) ešte vzrušujúcejšie a intenzívne zážitky, vyskúšajte tabletky na potenciu na prírodnej báze, vďaka ktorým si milovanie s partnerkou užijete dlhšie.

Zerex tabletka na skúšku



erekcia penis fakty o penise
Magazín arrow
Magazín arrow