Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Exoterický sex: Rozohní a nadchne zároveň!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 31.07.2015 00:00 exoterický sex

Exoterický sex alebo ak chcete sex na verejnosti, je stále v našich končinách niečím nedotknuteľným a posvätným. Niektorí po ňom túžia, ale nemajú dostatok odvahy, aby ho skúsili. Sú však aj takí, čo nabrali odvahu a išli do toho. A dobre urobili, lebo inak by sme nemali dnes o čom písať. Aj napriek tomu, že sex je intímnou vecou, je možné si ho užiť aj na verejných miestach, kde ste to vôbec nenaplánovali. Veď vzrušenie a extáza robia divy. Prinášame tie najzaujímavejšie a najlepšie polohy a situácie na verejných miestach, ktoré určite rozpália a nadchnú vaše telá, tak ako ich opísali tí, čo si ich skutočne dopriali.

Sex v knižnici

Nie jeden muž po ňom túži. Tak ako to poznáte z filmov. Je možné si nájsť tajný kút, kde nikto nie je práve počas otváracích hodín. Vhodná príležitosť počas štúdia. Alebo aj teraz, keď už nie ste pár rokov študentom, či študentkou. Dobrý nápad aj v rámci voľného času a relaxu.

Je to možné robiť aj v knižnici, len musíte byť opatrnejší, nakoľko musíte dávať pozor na okolitých ľudí a na ticho, inak sa všetko prezradí. Ale čo by ste nespravili pre nový nezabudnuteľný zážitok, tak ako ostatní, ktorí to už skúsili aj v knižnici. Užili si to tam a istotne majú na čo spomínať. Síce bolo trochu viac obmedzenia, ale po čase všetci potvrdili, že že to stálo za to.

Potajomky na záchode

Istý muž sa pochválil, že sa to dá robiť potajomky aj na verejnom záchode. S babou, ktorú spoznal na dovolenke. Problém bol v tom, že on tam bol ešte s rodičmi a rovnako aj ona. Spoločné izby nemali, tak hľadali možnosť, ako si užiť spoločne, keďže obaja vycítili, že to chcú.

Tak ho napadlo, že si to "rozdajú" na mužskom záchode. Dohodli sa v presný čas a po preverení mužských toaliet, keď tam nikto nebol, spoločne vošli do kabínky. Problém s erekciou nemal, takže ona ihneď skončila na ňom pre prípad, že by niekto prišiel.

Aj prišiel, ale keďže jej nohy boli schované, nebolo zospodu vidieť nič. Všetko prebehlo ako malo, aj keď občas pri spoločných radovánkach ušiel čudný zvuk a výkrik. Ale to nie je zakázané, keď chcete urobiť potrebu, či nie?

Rýchlovka v parku

Istý muž spomína. Vracali sme sa z diskotéky. Spoznal som ju práve v ten večer. Prechádzali sme parkom a boli sme tam úplne sami. Oboch nás napadla tá istá myšlienka „spoločný sex“. A tak aj bolo. Užili sme si to na lavičke priamo v parku s tým, že sme si užívali aj vôňu a krásu okolitej prírody.

Po príchode rovno do auta

Ako vám to povedať. Vracal som sa zo služobnej cesty, ktorú som absolvoval lietadlom. Po prílete ma čakala partnerka na letisku. Dlhšie sme sa nevideli. Ihneď ma schytilo vzrušenie a to až také, že som ho preniesol aj na ňu. A to sme boli ešte len v aute a tešili sme sa na príchod domov. Ale myslíte si, že sme to vydržali až domov?

No nie, užili sme si uvítací sex priamo v aute, keďže môj penis bol pevný ako skala, aj vďaka dokonale fungujúcej erekcii. Síce sme sa obávali, čo na to ľudia vôkol nás, no po chvíľke mi hlavu zaplavili iné pocity. A rovnako si to užila aj partnerka. Našťastie to nebolo v zime, keď by sme sa oveľa rýchlejšie prezradili zarosenými oknami.

Po výstupe ďalší vrchol

V rámci pravidelnej týždennej turistiky sme si stanovili tentokrát kopec v našom meste. Vybrali sme sa ja, moja partnerka a naši dvaja známi. Keďže sme boli skúsenejšími a rýchlejšími vo výstupoch, dosiahli sme vrchol kopca skôr ako tí dvaja. Napadlo nás, čo s časom o ktorý sme našich známych predbehli?

Keďže bolo krásne teplé počasie, tak prečo si neužiť sex priamo tu? Oprel som si partnerku o skalu, ktorá tu bola a následne sme si užili taký sex pod holým nebom, ako nikdy predtým. Moja erekcia bola taká silná, že trvala ešte pár minút aj potom. Ale našťastie, keď sa pridali k nám naši známi, už bolo po všetkom, aj v mojich nohaviciach.

Čo dodať na záver? Ak by ste potrebovali nový náboj, vedzte, že sex sa dá užiť hocikde, aj na verejnosti. Možno vás tieto príbehy inšpirujú k tomu, aby ste skúsili konečne aj vy niečo nové a zakázané.



vzrušenie sex vášeň
Magazín arrow
Magazín arrow