Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Existuje ženská ejakulácia?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.01.2016 00:00 Existuje ženská ejakulácia?

Nie je žiadnym tajomstvom, že ženská ejakulácia skutočne existuje. Avšak keďže ju zažilo a zažíva stále veľmi málo žien, je normálne, že sa o jej existencii začína špekulovať čoraz viac. Viac zistení a odpovedí na túto, ako aj ďalšie otázky, prinášame v našom článku ...

Slovo na úvod

Je to skutočne tak, ženská ejakulácia existuje a vedeli o nej už v minulosti. Ako prvý ju objavil Aristoteles. Ale čím to je, že súčasné ženy o jej existencii rozprávajú tak málo? Je správne sa domnievať, že je to spôsobené tým, že sex a sexualita ako taká je u nás stále veľkým tabu. A mnohé ženy ani správne nevedia, prečo ejakulujú, skadiaľ a o akú tekutinu sa jedná. Aká je teda pravda?

Kde ženská ejakulácia vzniká a ako?

Pri stimulácii bodu G. Bod G je orgán veľkosťou podobný vajcu, ktorý sa skladá zo 48 žliaz, ktoré produkujú ženský ejakulát. Je možné ho nájsť približne päť centimetrov pri vstupe do vagíny, konkrétne medzi klitorisom na hornej časti pri vchode do pošvy. V porovnaní s mužskou prostatou je tá ženská približne štyrikrát menšia, ale je podobne vybavená. Je dokázané, že pri ženskom orgazme, či pri silnejšom vzrušení, môže prudko vyraziť von tekutina z konca močovej trubice. Je to však individuálne, môže to prísť, ale aj nemusí. Rovnako sa odlišuje aj množstvo tekutiny, ktorá sa dostane von. Môže sa jednať o silný prúd, no niekedy ide o pár kvapiek.

Mužská a ženská ejakulácia

Myslieť si, že ženská ejakulácia bude rovnaká, ako tá mužská, nie je správne. Síce ženy majú prostatu ako muži a tá aj produkuje tekutinu, no nie je rovnaká ako tá mužská. Znamená to, že je bez spermií. Jedná sa iba o čisto číru tekutinu. Mnohé zo žien (dokonca aj mužov) sa nesprávne domnieva, že sa jedná o moč. Pravdou však zostáva, že pre každú nežnejšiu polovičku je nepríjemné, ak si nájde mokrý fľak na perine po nezabudnuteľnom zážitku, no muži tento rituál milujú a pozerajú sa na to úplne inak. Ako na to?

Ako na to?

Podľa rád sexuológov, nikdy sa nezameriavajte na to, aby ste ju za každú cenu dosiahli. Ak sa budete stresovať, ešte skôr ju nedosiahnete. Môžete skúsiť polohy, kedy je žena na mužovi alebo na psíka. No nie je vždy zaručené, že sa vám to podarí. Rovnako môžete nechať partnera, aby vás intenzívne dráždil. Alebo sa budete dráždiť sama. Nebojte sa sex užívať naplno, aj s mokrým záverom z vašej strany. Ak príde, berte ho ako normálnu vec. Pokiaľ sa vám to nedarí, nezúfajte, pretože iba 10 percent z vás ho skutočne môžu aj reálne prežiť.

Tak aká je pravda u vás? Patríte do skupiny tých šťastnejších alebo ešte stále na takýto zážitok čakáte? Je možné, že ho prežívate, alebo ešte vás to iba čaká. Držíme palce a prajeme veľa nezabudnuteľných „mokrých“ zážitkov!

Zerex Extralong predĺženie erekcie



o ženách uspokojenie ženy ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow