Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Najväčšie a najmenšie európske penisy. Ako sú na tom s veľkosťou Slováci?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 16.03.2016 00:00 Najväčšie a najmenšie európske penisy. Ako sú na tom s veľkosťou Slováci?Najväčšie a najmenšie európske penisy. Ako sú na tom s veľkosťou Slováci?

Na veľkosti isto záleží! Dokazuje to aj štatistika najväčších a najmenších penisov v Európe. V článku odhalíme aj to, ako sú na tom Slováci v porovnaní s ostatnými európskymi krajinami. Máme sa za čo hanbiť alebo nie? Každý z vás isto dobre vie, ako je na tom v skutočnosti, aj čo sa týka veľkosti a dĺžky penisu a či vôbec a aké zázraky s ním dokážete dopriať svojej partnerke v posteli ...

5 najväčších a najdlhších penisov v Európe

1. miesto Maďari

Európskymi víťazmi sú Maďari s úctyhodnou dĺžkou 16,51 cm.

2. miesto Francúzi

Francúzi obsadili druhé miesto s dĺžkou mužského penisu na úrovni 16,01 cm.

3. miesto Česi

Na treťom mieste sa umiestnili Česi s hodnotou 15,89 cm.

4. miesto Taliani

Štvrté miesto patrí Talianom s priemernou dĺžkou penisu 15,74 cm.

5. miesto Slováci

Priemerná dĺžka pohlavného údu Slovákov sa pohybuje na úrovni 15,21 cm.

Málo alebo až príliš veľa? Pravda je taká, že nám to v konečnom „meraní“ zabezpečilo úctyhodné piate miesto v rámci celej Európy. 

Európsky priemer

Európsky priemer uvádza hodnotu mužského penisu na úrovni 13 cm. V tomto smere však netreba zabúdať, že čo najväčšia dĺžka a veľkosť nie je vždy rozhodujúcim faktorom. Okrem kvality je to aj hrúbka a tiež aj samotný vkus partnerky, či milenky.

Najmenšie penisy v Európe

Kde ale v Európe nájdeme naopak najmenšie mužské penisy? V Rusku (13,21 cm), v Írsku (12,78 cm) a úplne najmenšie v Rumunsku. Rumuni sú považovaní za mužov s najmenšími penismi v rámci celej Európy – ich priemerná dĺžka penisu je na úrovni 12,73 cm.

Pravdou však zostáva, že Rumuni nie sú ani zďaleka mužmi s najmenšími penismi v rámci celého sveta. V tomto smere „dominujú“ Juhokórejci s „dôstojnou“ dĺžkou penisu na úrovni 9,66 cm.

A ku ktorej skupine penisov zaradíte ten svoj? Pozor však na správnu mernú veľkosť a dĺžku penisu. Uvádzajte aj vy ako my namerané hodnoty počas stoporenia od koreňa penisu až po hrot žaluďa.



zväčšenie penisu penis
Magazín arrow
Magazín arrow