Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Erotogénne zóny ženy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 23.02.2014 00:00 Erotogénne zóny ženy

Áno, ženy majú svoje erotogénne zóny. A je ich dostatočne veľa na to, aby ste ich vy, muži, aj využili na ich vzrušenie alebo na lepší zážitok v posteli.

Čo sú erotogénne zóny ženy

Erotogénne zóny sú v podstate miesta na ženskom tele, ktoré spôsobujú vyššie vzrušenie pri dotyku, respektíve pri ich zapojení v rámci sexuálnej predohry či samotného sexuálneho styku. Všetko však závisí na mozgu, ktorý vysiela viacero signálov. Tieto signály spôsobujú, že je žena vzrušená alebo naopak, že žena sa nevzruší a predohra nemá pre ňu význam. V zásade by sme mohli povedať, že ženám sa páči, ak jej dávate najavo vašu náklonnosť alebo ju chcete zvádzať na niečo, čo sa jej páči, avšak nechce Vám to dať hneď najavo.

Vlasy

Začnete azda najvyššie. Vlasy predstavujú skvelý nástroj na to, aby ste dostali vašu partnerku do varu. Hrajte sa s nimi, buďte pomalý, ale aj rýchly zároveň a snažte sa partnerku nielen masírovať, ale aj uvoľniť. Po uvoľnení a vypustení všetkých zlých myšlienok sa Vám neskôr určite odvďačí.

Uši

Uši sú predsa tým erotogénnym bodom, ktoré ženy dostatočne vzrušuje pri dotyku a jemnom hryzení lalôčikov. Takto môžete vzrušiť vašu partnerku, pričom uši môžete využiť aj na ich základnú funkciu – počúvanie. Šeptajte jej niečo krásne do uška popritom, ako sa staráte aj o jej ďalšie ženské erotogénne zóny.

Ženský zadok

Ženský zadok mnohí muži pokladajú za niečo, čo sa nedá nahradiť. Zadoček partnerky je určite miesto, kde sa dá vyvolať vzrušenie, aj keď to tak na začiatku nemusí vyzerať. Po zadočku nemusíte len plieskať, ale aj jemne masírovať. Môžete svojim pohyb rúk na ňom vyvolať vzrušenie, ktoré sa možno nedá s ničím porovnať.

Krk

Krk už odpradávna bol miestom, kde sa ženám páčilo bozkávanie a čo mali radi. Určite ich táto doba neovplyvnila natoľko, aby prestali túžiť po bozkávaniu na krku a po tom slastnom pocite, kedy majú zatvorené oči a muž je v ich tesnej blízkosti. Niekedy netreba ani bozky, stačí pocit, že ste pri partnerke tak blízko.

Ruky

Ruky mnohí príliš nepoužívajú na to, aby sexuálne vzrušili partnerku. Ak ste to však doteraz neskúšali, potom by ste mali vyskúšať bozkávanie rúk od vnútornej strany. Od zápästia smerom nahor môžete pokračovať až po samotný krk a pery. Jemne a pomaly.

Najznámejšie erotogénne zóny ženského tela

Väčšina mužov pozná ako ženské erotogénne zóny azda len klitoris, vagínu a prsia. Prvé dve sú veľmi známe, pretože tam sa odohráva veľa muziky, avšak až po tom, čo dokážete ženu dostatočne vzrušiť. A práve prsia by mohla byť tá oblasť, ktorá vždy zaberie, aj keď ostatné zlyhajú. Prsia sú jednoducho dostatočne vzrušivé aj pre ženu, ktorá ich síce má  hodín denne, avšak nedokáže sa ich dotýkať tak, ako Vy. Aj preto by ste mali svoju pozíciu využiť na to, aby ste ju vzrušili a aby ste ju dostali tam, kam chcete - teda aspoň zmyslovo.

Určite treba byť jemný, nie príliš násilný a tvrdý. Všetko však závisí od preferencií vašej partnerky.



o ženách uspokojenie ženy orálny sex predohra vzrušenie bozkávanie
Magazín arrow
Magazín arrow