Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Erotogénne zóny muža, o ktorých ste netušili. Kde ich nájdete?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 15.05.2017 00:00 erotogénne zóny muža

Myslíte si, že máte svojho chlapa dokonale zmapovaného? A čo tak preskúmať niektoré nové územia? Začnite príjemný večer masážou, objavujte jeho erotogénne zóny – vaše ruky budú preňho to najlepšie afrodiziakum. A my vám poradíme, ktorým zákutiam jeho tela by ste mali venovať pozornosť…

Nos

Podobne ako jeho pery, aj jeho nos obsahuje množstvo citlivých nervových zakončení, cez ktoré vníma erotický dotyk. Jemnou „eskimáckou pusou“ ho navnadíte na milostné hry… Nezabúdajte tiež na to, že nos je čuchový orgán, ktorý doručí správu o vašich lákavých feromónoch až k jeho mozgu. Svoju atraktivitu môžete vždy zvýšiť použitím parfumu, ktorý obsahuje prírodné afrodiziakum – jazmín, ružu, citrusové tóny či zelené jablko.

Hrádza (perineum)

Je to malý kúsok kože, plný citlivých nervových zakončení. Nachádza sa medzi análnym otvorom a mieškom. Vyskúšajte stlačiť koncom prsta strednú časť hrádze – tento hmat by mal napomôcť výraznejšej erekcii. Najlepšie vám to pôjde v misionárskej pozícii, kde budete mať tieto miestečko ľahko na dosah. Otestujte masáž, jemné stláčanie aj krúživé pohyby. Pritlačte výraznejšie tesne pred ejakuláciou a doprajte vášmu drahému obzvlášť intenzívny orgazmus.

Bradavky

Väčšina mužov má vyhranený postoj ku svojim bradavkám – buď ich dráždenie milujú alebo úplne neznášajú. Do ktorej skupiny patrí ten váš, zistíte veľmi ľahko – pohrajte sa s jeho bradavkami! Povolené sú pery, jazyk, ruky, aj erotické pomôcky ako sú napríklad pávie pierka či saténové šatky. Od ľahkej masáže môžete prejsť k štipľavejšiemu dráždeniu, cucaniu, stláčaniu a hryzkaniu. Riaďte sa reakciami vášho partnera a nezabúdajte na to, že rovnako ako vaše bradavky, aj tie jeho sú veľmi citlivé.

Chodidlá

Kvalitná masáž nôh poteší každého muža, ktorý je unavený na konci pracovného dňa. Vedeli ste však, že chodidlo obsahuje čarovný bod, ktorý dokáže riadne rozprúdiť jeho sexuálnu energiu? Ide o akupresúrny bod K1, ktorý sa nachádza asi v tretine chodidla (smerujúc od prstov), v jeho strednej časti. Masírujte tento bod a sledujte, čo sa bude diať.

Vyskúšajte afrodiziakum na prehĺbenie zážitku

Ak sa chcete spoločne tešiť z ešte intenzívnejších erotických zážitkov, odporúčame pánom vyskúšať 100 % prírodné afrodiziakum na báze Kotvičníka zemného. Tabletky na erekciu na prírodnej báze môžu vniesť do vášho sexuálneho života nový vietor. Ak si myslíte, že takéto produkty užívajú iba starší pani, ste na omyle! Sú vhodné pre všetky vekové skupiny. Neslúžia totiž iba na zlepšenie erekcie, ale aj oddialenie predčasnej ejakulácie, čo určite ocenia aj mladšie kategórie mužov.



o mužoch afrodiziakum dráždenie erotogénne zóny
Magazín arrow
Magazín arrow