Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Erotický horoskop na december: Strelec

Autor článku: redakcia Zerex.sk 14.12.2015 00:00 strelec

V rámci nášho magazínu prinášame erotický horoskop na mesiac december, konkrétne pre znamenie Strelec, jednak pre muža, ako aj ženu.

Muž v znamení „strelca“

Muž Strelec je prelietavý, zvyčajne mu nestačí iba jedna partnerka. Pokiaľ spozoruje príťažlivú sexi kosť, ide po nej ako samec v období párenia. Vzrušenie nachádza v búrlivejšom milovaní, tiež v radovánkach počas predohry.

So ženami to skrátka vie. Vystreľuje po nich svoje šípy. Neustále vyhľadáva niečo nové a neskúšané. Každá žena je pre neho tá pravá do času, keď nepociťuje, že by chcela od neho dlhodobý vzťah. Vždy túži po novej erotickej polohe, či novom erotickom impulze.

Dôležité je dávať si pozor na muža strelca, pretože v hlave môže mať dve, tri, či viac žien. Nemá s tým problém (aj keď práve skončil s nejakým tým vzťahom). Z kvality si až takú hlavu nerobí, dôležité je u neho množstvo. Má rád bisexualitu a fetišizmus. Býva necnostný ako divá mačka. Sex je u neho prioritou číslo 1.

Akú erotickú polohu obľubuje?

Obľubuje orálny sex a potrpí si na dráždení svojich genitálií. Miluje tiež ženský zadoček a preto je aj odborníkom na análny sex. Má veľmi flexibilný jazyk, ktorý sa dostanete aj do tých najintímnejších a najkrajnejších častí ženského tela. Je to výborný odborník aj na thajskú masáž, tak ak chcete aj vy prežiť práve milostnú masáž, nájdite si partnera a milenca práve tohto znamenia.

Keďže nehrozí, že by mal problémy s penisom, či erekciou, môžete mu dopriať to, po čom túži najviac - klasického misionára trochu neklasicky. Alebo polohu odzadu a postojačky. V rámci predohry si oblečte jemné pančuchy a topánky na vysokých podpätkoch. K pančucháčom pridajte aj saténovú bielizeň, erotické doplnky, ako aj Venušine guľôčky. Práve takto to má rád muž v znamení Strelca. Nechať sa uloviť Strelcom je vždy nádherným zážitkom pre každú ženu ...

Žena "strelkyňa"

Ale čo žena v znamení Strelec? Tá je romantička ako sa patrí. Odhodlaná do každej milostnej hry, aj tej novej a nepoznanej. Nepozná žiadne zábrany a prekážky v sexe. Realizáciu svojich erotických snov a želaní má rada všade – najmä však v prírode, pretože tu prežíva neopísateľné zážitky napätia a voľnosti.

Dlhšia predohra a dlhší sex nie sú pre ňu žiadny problém. Miluje vyvrcholenie, ktoré prichádza skôr už pri predohre. Nepohrdne hladkaním, hrou s vlasmi, ako aj masírovaním stehien a bokov.

A čo hviezdy odporúčajú v rámci erotických polôh? Všetky polohy, kedy je hore na partnerovi a sleduje ho, ako prichádza o sebakontrolu nad sebou samým.

Zerex na lepšiu erekciu  



o ženách o mužoch vzrušenie rozkoš
Magazín arrow
Magazín arrow