Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Erotické pomôcky, ktoré vás dovedú na vrchol

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.11.2015 00:00 Erotické pomôcky, ktoré vás dovedú na vrchol

Nemáte po ruke partnera, či milenca? Alebo nevládze, či sa mu nechce? Nezúfajte, dopriať si svoj vrchol slasti môžete aj inak a navyše aj bez mužskej účasti. Skúste to pomocou šikovných erotických pomôcok a váš vrchol bude na dosah čo nevidieť. Ktoré erotické pomôcky sú najlepšie?

Erotické pomôcky, ktoré vás dovedú na vrchol

Nechuť k erotickým pomôckam sa stále prejavuje u veľkého počtu ľudí, a to najmä žien. Kto odmieta erotické pomôcky, nepozerá šteklivé filmy či ohŕňa nosom nad rôznymi posteľnými zábavkami, prichádza o mnoho.

Vďaka erotickým pomôckam môžete lepšie spoznať a ovládať svoju sexualitu, skvalitniť svoj sex, privodiť kvalitný orgazmus a mať tak spokojnejší život. Ktoré erotické pomôcky sa oplatí vyskúšať?

Špeciálne zahnuté vibrátory

Ak pravý vrchol, tak so špeciálne zahnutým vibrátorom, ktorý je výborným intímnym pomocníkom na ceste hľadania známeho zázračného ženského „bodu G“. Práve pomocou tejto erotickej pomôcky sa dostanete rýchlo tam, kam chcete.

Vibračné vajíčko

Špeciálnejším druhom vibrátora je takzvané vibračné vajíčko. Je dostupné s diaľkovým ovládaním. Zvyčajne máva hodvábny povrch. Je vodeodolné, aby ste ho mohli použiť ako dokonalého spoločníka jednak pri sprchovaní, ako aj na zábavu vo vani. Použiť sa dá na dráždenie klitorisu, či aj na zavedenie do vagíny. V nej pôsobí ako zázračný zdroj uvoľňujúcich vibrácií, ktoré si regulujete pomocou prídavného diaľkového ovládača.

Dilda

Bývajú dostupné aj so semenníkmi a s prísavkou, pomocou ktorej je možné ich prichytiť o pevnú podložku. Následne hranie sa s nimi už bude zábavou. Dilda sú napodobeninou skutočného mužského penisu. Aj vďaka nim môžete prežiť rovnakú neopísateľnú rozkoš, ako pri sexe so skutočným mužským penisom. Na rozdiel od skutočného penisu, tento je vždy pripravený na sex a vaše chúťka.

Výhodou je, že vám nebude hroziť žiadna pohlavná choroba a ani neželané tehotenstvo. Na výber máte z rôznych odtieňov, dĺžok a prevedení - či už klasický alebo aj taký na análny sex. Tak neváhajte a vyberte si ten pravý.

Multifunkčná pumpička

Predstavujeme vám univerzálnu vákuovú pumpičku, ktorú je možné použiť na klitoris alebo vaše bradavky. Ručným pumpovaním docielite podtlak, vďaka ktorému sa klitoris (alebo bradavky) zväčšia, lepšie prekrvia a budú viac citlivejšie. Špeciálny ventil udrží vákuum bez pripojenej hadičky. Orgazmus istotne dosiahnete, ale oveľa skôr.

Ženský krém na orgazmus

Zdvojnásobte si pôžitok v posteli bez partnera i takzvaným afrodiziakálnym krémom. Jednoducho sa aplikuje. Bude stačiť celkom malá vrstva krému na oblasť klitorisu. Jemne ho vmasírujte končekmi prstov a postupne si začnite vychutnávať nové vzrušujúce pocity a silné orgazmy len sama so sebou. Niekedy však dosiahnete účinok hneď, inokedy je potrebná aplikácia minimálne dva, či tri dni vopred. Ale za ten príjemnejší a silnejší zážitok to stojí, čo poviete?

Už máte vybrané tie správne erotické pomôcky? Nebojte sa vyskúšať a experimentovať. Bude to stáť za to!



uspokojenie ženy sex erotika dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow