Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Erotické polohy podľa znamenia zverokruhu 2. časť

26.02.2018 00:00 erotické polohy

Aké erotické polohy obľubuje lev? Sú váhy romantické aj pri sexe? V druhej časti “polôh podľa znamenia” sa dozviete aj o pannách, škorpiónoch, strelcoch a kozorožcoch.

Lev

V zvieracej ríši je to kráľ. A to isté platí aj pre polohy, ktoré toto znamenie obľubuje. Je energický, potrebuje mať veci pevne vo svojich rukách. Nechajte ho viesť a naplno sa prejaviť v živočíšnej pozícií, ktorá mu umožní stratiť sebakontrolu. Miluje robiť to zozadu a úplne odviazať svoje vášne. Najlepšia poloha pre leva je teda “na psíka”. Keby sa ešte pri tom videl v zrkadle, jeho duša skutočne zaplesá.

Panna

Panny sú ochotné vyskúšať rôzne erotické polohy a preskúmať svoju sexualitu, čo z nich robí skvelých milencov. Obľubujú, keď sú v sexe zapojené všetky ich zmysly. Rady si pochutia na čokoláde, mede alebo šľahačke priamo z tela partnera a rovnako si vychutnávajú aj partnerovu vôňu. Preto im vyhovuje poloha, kedy sa partneri môžu na seba pozerať. V sede s nohami navzájom za chrbtom druhého, Lotosový kvet.

Váhy

Je to romantické znamenie, ktoré potrebuje k sexu emocionálne prepojenie s partnerom. Uprednostňujú to, čo sa stane predtým: nežnú predohru, dychtivé očakávanie. Ocenia preto zásady senzuálneho tantrického sexu. Želajú si, aby bol sex spravodlivý. Keď dajú niečo partnerovi, očakávajú od neho to isté. Poloha, ktorá poskytuje partnerom rovnaké možnosti a rovnaké potešenie, je “69”.

Škorpión

Škorpióni sú tajomní, vášniví, skvelí lídri. Počas sexu venujte pozornosť ich erotogénnym zónam - ušiam, krku a chodidlám a zažijete s ním vrchol ako nikdy predtým. Myslíte si, že na sex potrebuje posteľ? Vôbec. Zabudnite pri ňom na misionára. Napríklad taký kuchynský stôl je pre jeho sexuálne hry ideálny. Môžu stáť, určovať tempo, mať voľné ruky a prejaviť všetky svoje emócie.

Strelec

Strelci majú povesť sexuálnych dobrodruhov. Dirty talk či hračky rôzneho druhu, nič im nie je cudzie. Rád zapája aj ústa a ruky. Pripravte sa na to, že to rád robí celú noc, a ešte si to aj patrične užíva. Jeho fantázie sú plné rôznych miest, kde by to rád robil. V kúpeľni? Zajazdy v aute? Každé zaujímavé miesto sa počíta. Strelec rád sedí a necháva partnerku dosadať na neho, pričom je chrbtom ku nemu.

Kozorožec

Hoci sa zdajú byť opatrní a zdržanliví, v skutočnosti je to jedno z najžiadostivejších znamení. Sú veľmi zmyselní a vďaka svojej sebakontrole sú nesmierne vytrvalí. Užívajú si pomalé a stabilné pohyby a to veľmi dlho. Radi udržiavajú očný kontakt, aby videli, čo svojej partnerke spôsobuje najväčšiu rozkoš. Ideálne polohy pre kozorožca sú od klasického misionára po polohu na boku. Má čas aj na obe po sebe.   



predohra erotický horoskop zerexsutra polohy podla znamenia
Magazín arrow
Magazín arrow