Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Erotické hry na Silvester. Takto si najlepšie užijete poslednú noc v roku.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 31.12.2014 00:00 erotické hry na Silvester

Je to tu zase. Kalendár ukazuje 31. december, posledný deň v tomto roku. Jeden rok sa končí, ďalší začína. A to je dôvod na to, aby ste sa aj vy so svojou partnerkou patrične rozlúčili s končiacim sa rokom. Doprajte sebe a svojej partnerke milostnú noc, na ktorú budete obaja ešte dlho spomínať. Je to aj vo vašich rukách, tak preto sa dostatočne chopte tejto príležitosti a dokážte svojej partnerke, ako veľmi ju ľúbite, keď jej dnes počas večera a noci pripravíte nie jedno prekvapenie v milostnom akte.

Ako si užiť Silvester? Skúste erotické hry.

V tomo smere vám chceme pomôcť aj my našimi tipmi na možné erotické hry, ktorými môžete dokonale osláviť práve dnešný posledný deň v roku. Nech sa páči, tu sú naše tipy na erotické hry, ktoré rozhodne nenechajú chladnými nielen vašu partnerku, ale súčasne aj vašu pýchu v nohaviciach vďaka zlepšeniu vašej erekcie.

Kocka ľadu a kvapky vosku

Skúste to, žiadny strach. Rozhodnutie zostáva na vás. Má radšej chlad alebo teplo? Alebo oboje? Na základe toho sa rozhodnite buď pre kocku ľadu alebo sviečku s voskom. Pristúpte k samotnej hre, až keď bude partnerka vyzlečená. Začnite dráždiť a vzrušovať jej predstavu pomocou ľadu alebo vosku.

Zaviažte partnerke oči šatkou a nechajte ju unášať sa iba vašimi pokynmi a pohybmi. Rozhodne by sa vás nemala dotýkať, iba si vychutnávať chvíle v ležiacej polohe na posteli, keď sa budete dotýkať iba vy jej jemného a voňavého tela.

Ak je vaša partnerka otvorená všetkému, môžete pokojne aj striedať kocku ľadu s voskom zo sviečky. Ale vždy buďte opatrní, aby neprišlo k nehode, predovšetkým pri manipulácii s ohňom. V tomto smere odporúčame zadovážiť si špeciálne sviečky na sexuálne hry, ktoré sú bezpečnejšie ako bežné sviečky, ktoré poznáte.

Kartové hry spojené s vyzliekaním

Ako druhú možnosť skúste kartové hry spojené s vyzliekaním. Sú veľmi obľúbené počas dlhých nocí a tou rozhodne je aj dnešná silvestrovská. Zažijete pri nich veľa zábavy a humoru, precvičíte si bránice a navyše si obstaraté nie jedno prekvapenie počas vášho vyzliekania alebo vašej silnej erekcii medzi nohami. Kartových hier je v súčasnosti veľmi veľa.

Zvoľte si takú, ktorú obľubujete jednak vy, ako aj vaša partnerka. Po zvolení si tej správnej hry pristúpne k samotnému praktizovaniu hry. Len pre ilustráciu uvedenieme napríklad kartovú hru "žolík" alebo hru "vyššia karta berie".

Análny sex

Poviete si. Je tu ten čas, kedy si môžete dopriať aj tento druh sexu. Preto požiadajte svoju partnerku o análny sex. Ak ste už spolu nie jeden rok a máte v posteli už čosi prežité, je čas ho vyskúšať. Ale na jeho praktizovanie musia byť dvaja. Preto spracujte partnerku, ktorá môže mať isté zábrany v tomto smere. Začínajte vždy pomaly, najlepšie príjemnou masážou jej análneho otvoru pomocou vašich dotykov a lubrikačného gélu.

Iba dokonalým trpezlivým a chápavým prístupom budete môcť dopriať nielen sebe, ale aj svojej partnerke nezabudnuteľný zážitok. A je možné, že práve ona vás  nabudúce osloví ako prvá a dá vám ponuku na análny sex.

Čo dodať na záver?

Uvedomujeme si, že vyššie uvedené tipy na erotické hry na dnešnú silvestrovskú noc nie sú  jedinými, pomocou ktorých viete prežiť veľkolepo poslednú noc v starom roku a prvé hodiny v novom roku. Pokiaľ vám naše tipy nesedia, zapojte svoju fantáziu a hľadajte možnosti, ktoré vyhovujú vám obom. Fantázii sa medze nekladú. No musíte odložiť všetky zábrany a predsudky. Predsa, dnes je Silvester, posledný deň v roku a vy si môžete dovoliť so svojou partnerkou zaexperimentovať aj v posteli.

Uvoľnite sa a začnite prežívať to, po čom túži nielen vaše telo, ale aj telo vašej milovanej partnerky. Zlepšite si svoju erekciu a zabudnite na všetky problémy (osobné a sexuálne) vôkol vás. Na dnešnú noc musíte obaja ešte dlho spomínať, preto by mala byť iná, ako predošlé noci.



rozkoš erekcia erotická hra naše telo
Magazín arrow
Magazín arrow