Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Erekcia sa začína v hlave.

Autor článku: redakcia Zerex.sk 06.08.2015 00:00 Erekcia sa začína v hlave.

Kvalitná erekcia a kvalitný sex je skôr sen a túžba, ako reálny obraz dnešného muža. S pribúdajúcim vekom sa to iba zhoršuje. To, čo bolo bežné v mladosti, nemusí byť samozrejmé vo vyššom veku. Viac povinností počas bežného dňa, to značí viac stresu a napätia. Stres zasahuje ako prvé hlavu, neskôr celé telo. Ovplyvňuje aj erekciu a tento stav dokáže dokonale rozhodiť nie jedného muža. Nie je oslabený iba sex, ale aj sebavedomie, trpia vzťahy so ženským pohlavím a rovnako aj mužské ego. A to nie je všetko. Ďalšie a to nielen intímne problémy s erekciou, nenechajú na seba dlho čakať.

Erekcia sa začína v hlave ...

Pokiaľ sa ťažkosti s erekciou objavujú pomerne často, predstavuje to ten najhorší scenár, aký môže dnešného muža postihnúť. Čoraz viacej sa ako dôvody problémov s erekciou začínajú spomínať obavy, úzkosť, stres a aj napätie. V praxi je bežné, že viacerí muži  majú strach pred samotným milovaním. Najmä preto, lebo sa obávajú svojho zlyhania s partnerkou v posteli. Takéto sužovanie sa a vytváranie starostí môže viesť k nepriaznivému ovplyvňovaniu mužskej erekcie. Toto je už iba krôčik od toho, aby sa obavy aj reálne naplnili.

Psychika tiež ...

Problémy s erekciou sa však v poslednom čase začali spájať aj s mužskou psychikou. Dokázalo sa, že ak muž nie je schopný ovládať svoje emócie a city, odzrkadlí sa to na kvalite erekcie.

Rozhodujú city a emócie ...

V tomto smere zohrávajú u muža dôležitú úlohu práve emócie a city. Byť schopným zmocniť sa mentálneho a fyzického vzrušenia sa vo všeobecnosti spája so schopnosťou byť schopným ovládať svoje vlastné emócie. Pravdou však zostáva, že nie všetci muži sú si rovnakí a všetci zvládajú svoje emócie, či psychiku rovnako. To isté platí aj pri opačnom pohlaví.

Čím ťažšie, tým lepšie ...

Je dokázané, že muži, ktorí sa vzrušia oveľa ťažšie a vyžadujú k tomu viacej času a impulzov, budú najschopnejšími svoju erekciu aj ovládať a riadiť. Naopak, tí čo sa vzrušia veľmi rýchlo a za kratší čas, budú mať s erekciou väčšie problémy, respektíve nebudú schopní ju jednak riadiť, ani ovládať spôsobom, ako by chceli.

Problémy s erekciou dokážu prerásť do nemalých rozmerov. A tým sužovať každého muža, ako aj partnerku. Trpí nielen intímny život, ale aj celý vzťah. Niektorí muži sú z takejto situácie zúfalí a bezradní, iní sa obrátili na odborníkov, ďalší na unikátny výživový doplnok menom Zerex®.

Zerex ako prostriedok, ktorý pomôže ...

To, že erekcia začína a končí v hlave, je už známe. Ale stále málo je známe, že na vzniknuté problémy s emóciami, psychikou, ako aj erekciou pomôže prostriedok zvaný Zerex®. Jedná sa o výživový doplnok bez lekárskeho predpisu. Je možné ho užívať dlhodobo, ale je aj jednorázovo (pred alebo aj počas aktu).

Zerex® pomôže každému mužovi nielen pri problémoch s erekciou. Zlepší aj stav psychiky, ako aj intímneho života. Zabudnúť na problémy s erekciou sa dá jednoduchšie, ako doteraz. Stačí si iba uvedomiť, že pokiaľ budete mať hlavu plnú problémov, stačí sa obrátiť na Zerex® a všetko pôjde ľahšie.

Zlepšite erekciu so Zerexom



partnerské problémy podpora erekcie o mužoch orgazmus erekcia pohlavný styk vzťahy
Magazín arrow
Magazín arrow