Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Erekcia: Pevná, pevnejšia, najpevnejšia! Túžba nie jedného muža a jeho partnerky. Ale čo robiť, ak nastane problém?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.04.2015 00:00 erekcia

Ktorý muž by ju nechcel? Silnú a pevnú erekciu, vždy keď je treba. Avšak život prináša aj iné situácie. Zoberte všetko do svojich rúk a všetko môže byť inak už zajtra!

Masturbácia  ... 

     V tomto smere platí, že nič nie je náhoda. Je viac než isté, že ak si to muž robí často sám, na svoju partnerku nemá chuť alebo dostatočné „zásoby“. Je čas to zmeniť. Ak od partnerky nedostanete jasne najavo, že má záujem sa pridať, nič sa vo vašom stereotype nezmení. Ak prejaví konečne záujem, že ste s vami tráviť čas ráno, na obed a večer, jednoducho  sa budete musieť rozhodnúť, že jej záujem akceptujete a docielite pozitívnu zmenu.

Správna poloha a erekcia ... 

   Jednoznačne siahnite po takej, ktorá podporí erekciu a nie znižuje jej intenzitu. Tajomstvo úspechu spočíva v samotnej gravitácii. Poviete si, že je to ľahké. No nemusí byť, aj keď na prvý pohľad môže platiť niečo iné. V tomto smere vyhovujú klasické polohy na „psíčka“ alebo „na misionára“, pri ktorých dochádza k vynikajúcemu prietoku krvi práve tak, ako sa to pri erekcii vyžaduje. Rizikovejšími sú také polohy, keď nie ste dominantnými práve vy, ale vaša partnerka. Je pravdou, že si môžete užívať skôr očami ako penisom, pretože môžete sledovať nahé časti tela partnerky. Avšak hrozí, že to bude jediné pozitívum, ktoré takýmito polohami získate. Stojí vám to za to?

Liečivá, balzamy, extrakty ... 

     Dá sa to aj týmto spôsobom, že navštívite najbližší erotický obchod s takýmto sortimentom pre lepšiu erekciu. Avšak odporúčame vám radšej účinnejšiu a menej finančne náročnú metódu. Stačí, ak budete správne cvičiť. A platí, že cvičiť môžete nielen vy, ale aj vaša partnerka. Podporíte si takto množstvo mužského pohlavného hormónu v tele, ako aj samotné libido.

Predovšetkým zdravým spôsobom ... 

     Ak hovoríme o kvalitnej a bezproblémovej erekcii, nemôžeme zabudnúť na zdravý životný štýl. Bez neho to nepôjde. Pokiaľ veľa fajčíte, pijete často alkoholické nápoje, preferujete pasívny spôsob života, máte vysoký krvný tlak, máme pre vás zlé správy. Tieto negatívne prejavy v zdravý sa odzrkadlia časom aj na vašej erekcii, v takomto prípade skôr negatívne. Zmeňte to čo najskôr. Prejdite na zdravší spôsob života, zvýšte hladinu zinku v krvi, nakoľko práve táto látka je rozhodujúcim článkom mužského pohlavného hormónu. Doprajte si viac červeného ovocia (napríklad jahody, čerešne), v ktorom nájdete vysoké dávky zinku.

Nie je to také jednoduché, ako sa zdá ... 

     Už dávno neplatí to, čo častokrát počujeme, že chlapovi bude stačiť, pokiaľ sa pozrie na nahú, či poodhalenú ženu a jeho pýcha v nohaviciach je v pozore. Stres zo zlyhania, vyčerpanosť, nespokojnosť zo svojou postavou, robia divy, ale v negatívnom slova zmysle. Veľa mladších mužov má vážne psychické problémy, ktoré im nepomáhajú v podpore ich erekcie. V tomto smere by vám mala pomôcť vaša partnerka, ktorá by vás mala vždy podporovať, môže vás fyzicky dráždiť, hladkať, povzbudzovať a vytvárať vhodnú a príjemnú atmosféru s cieľom odbúrať negatívny vplyvy a vytvoriť pozitívne skutočnosti vedúce k podpore mužskej erekcie.

Nechajte sa fyzicky rozmaznávať ... 

     Teraz narážame na talent vašej partnerky. Dovoľte jej talent naplno využiť práve pri dráždení a hraní sa s vaším penisom. Bolo by na veľkú škodu, ak by ste jej talent nechali iba tak, bez povšimnutia a navyše v prípadoch, kedy ho potrebujete ako soľ. Iba takto vám partnerka môže pomôcť eliminovať chybičky pri vašich problémoch s erekciou. Nič nie je krajšie, ak sa o dokonalú erekciu postarali obaja milujúci partneri.

Nie vždy treba zúfať ... 

     A čo dodať na záver? Nie vždy sa jedná o problém, ak sa erekcia nedostaví. Nie vždy treba robiť z toho vedu. Ak sa raz, dvakrát, trikrát nedostaví, nič sa nedeje. Ak sa však so železnou pravidelnosťou objavujú problémy s kvalitnou erekciou, bude potrebné sa obrátiť na odborníka v tomto smere. Pozitívnou správou je, že dnešné metódy liečenia sú veľmi rýchle, efektívne a dokonca veľmi komfortné. Držíme palce, aby ste mali čo najmenej problémov s erekciou.

 



erekcia penis
Magazín arrow
Magazín arrow