Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dôvody, prečo dopriať partnerkám "pravidelný" orgazmus

13.10.2014 09:20 orgazmus
Všetci dobre vieme, že orgazmus patrí k samotnému vrcholu sexuálnej rozkoše. Ibaže v dnešnej uponáhľanej dobe má väčšina našich nežných polovičiek problémy ho dokonale prežiť. Milí páni, v nasledujúcich riadkoch nášho článku vás podnietime k tomu, aby ste sa usilovali robiť vždy všetko pre to, aby vaša partnerka prežila dokonalé vyvrcholenie spojené s nezabudnuteľným orgazmom. Čítajte nás ďalej a dozviete sa zaručene omnoho viac.

Orgazmus lieči od zármutku a žiaľu a to do bodky...

Je dokázané, že orgazmus pôsobí priaznivo na žiaľ a smútok. Prečo je tomu tak? Odpoveď je jednoduchá. Do tela sa pri orgazme dostáva do krvi látka menom „oxytocín“, ktorý privodzuje vyplavovanie hormónov šťastia, známe pod menom „endorfíny“. S nimi je všetko jednoduchšie, aj jednak žiaľ, smútok, ako aj ďalšie bolesti (napríklad časté nepríjemné bolestivé stiahnutia svalov, respektíve kŕče).

Povzbudzuje obranyschopnosť organizmu

Je to už známe niekoľko rokov. Sexom k zdraviu a pokiaľ prežívate pravidelne orgazmy (muži aj ženy), máte vyhraté aj čo sa týka obranyschopnosti vášho tela. Vaša imunita každým orgazmom dostáva povolený „doping“, ktorý odolá aj tej najťažšej chorobe, či nepriaznivému stavu. Skúste nasledujúci týždeň dopriať svojej partnerke viac orgazmov v celom týždni a uvidíte tú pozitívnu zmenu.

Vplýva na samotnú psychiku a duševný stav

Intímny styk predstavuje akýsi relax a zábavu. Mali by ste si pri ňom obaja oddýchnuť a nabrať nových síl. Nemalo by tomu byť naopak, čiže nemali by ste byť frustrovaní z niečoho, čo nevyjde po prvýkrát. Musíte si uvedomiť, že času na všetko bude ešte dosť. Pochopte, že samotné láskavé prejavy spolu s orgazmom predstavujú najúčinnejší prostriedok boja proti skľúčeným a úzkostným stavom. Majte to vždy na pamäti, ak sa púšťate do nového sexuálneho zážitku a čísla.

Zlepšuje samotný cyklus menštruácie a znižuje bolesti

Rovnako je dobré vedieť, že u každej ženy (partnerky), ktorá bude prežívať kvalitný a dokonalý intímny život, nebude problém so samotným cyklom a jeho pravidelnosťou. Všetko bude prebiehať tak ako má a predovšetkým načas. Takže, ak by sa vám čosi prihodilo (máme teraz na mysli situáciu ohľadne splodenia potomka), budete to tušiť veľmi rýchlo, pretože meškanie cyklu vám dá hneď najavo, čo sa deje a v akom smere. Okrem iného pravidelným sexom a orgazmom doprajete svojej partnerke cyklus bez nepríjemných bolestí. Je dokázané, že kvalitný a pravidelný orgazmus znižuje bolesť pri menštruačnom cykle.

Zaháňa migrénu

V neposlednom rade samotné zavŕšenie intímneho styku s kvalitným orgazmom pôsobí efektne i na migrénu. Ak ju partnerka máva často, máte pre ňu vynikajúcu možnosť, ako ju zahnať. A to nielen v tom okamihu, ale aj čo sa týka dlhodobého pôsobenia. Veľa žien sa skôr obracia na lieky, pilulky a lekárov, no na tento skutočne účinný liek akosi zabúdajú. Alebo možno len o ňom ešte nevedia. Tak milí páni, doprajte svojim partnerkám niečo, čo ich skutočne nakopne a zanechá v nich príjemné a nezabudnuteľné zážitky z prežitých orgazmov.


uspokojenie ženy orgazmus milovanie
Magazín arrow
Magazín arrow