Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Ako sa správne dotýkať jeho nástroja?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.02.2016 00:00 Ako sa dotýkať muža? Ako sa správne dotýkať jeho nástroja?

Milé dámy, trápi niektorú z vás otázka, „Ako sa správne dotýkať jeho nástroja v nohaviciach?“ Zabudnite na takéto problémy. Máte pre vás tipy, ako sa najlepšie dotýkať mužského „nástroja“ z pohľadu mužov. Len dnes sa dozviete, po čom muži túžia, ak sa bavíme o dotykoch na ich pohlaví. Pokiaľ sa chcete alebo máte v čom zlepšovať, čítajte náš článok až do konca.

Jemne a krok po kroku

Pravdou je, že vo všeobecnosti si muži na predohru nepotrpia. V tomto je veľký rozdiel medzi mužmi a ženami. No pokiaľ sa jedná o ich „pohlavie“, urobia všetko pre to, aby bolo s ním narábané ako v bavlnke a čo najlepšie. Na začiatok skúste dotyky vôkol jeho semenníkov. Takéto vzrušujúce zážitky hneď v úvode nebudú také intenzívne, no pre mužský penis sú začiatkom a prípravou na to, čo príde neskôr – ešte vzrušujúcejšie pôžitky!

Spolupráca rúk aj úst musí byť!

To je to, čo očakáva každý muž, ak sa jedná o dotýkanie jeho pohlavia a tiež o zlepšenie erekcie. Ak hovoríme o ústach, tak jazyk a pery patria na „telo“ penisu. Ruky sú vhodné na dotýkanie sa a zároveň aj na masáž jeho semenníkov. Stačí sa len spýtať svojho partnera, ak mu doprajete práve takúto kombináciu, či je to práve to, po čom túži najviac a ako to hodnotí.

Prekvapte ho!

Pokiaľ chcete patriť k odvážnejším milenkám, prejdite od penisu až k análnemu otvoru. O tom, že práve tu sa nachádza mužská prostata, netreba asi zvlášť pripomínať. Tu by ste sa mali zdržať najdlhšie. Masírujte mu prostatu a okolie análneho otvoru. Tieto miesta sú nesmierne vzrušujúce a bohaté na množstvo citlivých a nervových zakončení. Zaiste vás bude ešte viac zbožňovať, ak ho takto „milo“ prekvapíte práve masážou prostaty!

Pozor na stereotyp: striedajte dotyky a pohyby!

Ak hovoríme o podpore erekcie a spôsoboch dráždenia jeho pýchy, stereotyp v dráždení musí ísť preč. Urobte všetko preto, aby sa nikdy neobjavil vo vašich dotykoch. Vždy je dobré začať nežnejšie a postupne pridávať na intenzite dráždenia. Stupňujte intenzitu dotykov a vzrušenia. Sledujte jeho hlas, vzdychy a reakcie na každý jeden váš dotyk a pohyb. Nebojte sa, vždy vám s ochotou prezradí, čo chce, aby ste robili a čo zase nie. Nebojte sa vyššej rýchlosti alebo silnejšieho cmúľania. Vždy krátko pred vyvrcholením zastavte respektíve znížte svoju rýchlosť dotykov. Opakujte to niekoľkokrát a striedajte jemnejšie dotyky s tými silnejšími. Doprajete mu takto prežiť ešte silnejšie a mohutnejšie vyvrcholenie, na ktoré tak ľahko nezabudne ...

Či sa ho budete dotýkať tam „dole“ po prvýkrát alebo už niekoľkýkrát, vždy je potrebné dbať na správnu techniku a intenzitu vašich dotykov a pohybov. Veď ženské dotyky a podpora erekcie veľmi úzko súvisia. Konajte ako profesionálka v posteli tak, aby vaše ruky a ústa miloval viac ako predtým. Ak mu dáte najavo svoju lásku k jeho pohlaviu aj vašimi dotykmi presne tak ako on chce, rovnako vám opätuje všetko, čo vy budete chcieť: v posteli aj vo vzťahu.

cta-zlepsite-svoju-erekciu-so-zerexom-v1-comp



o mužoch vzrušenie dráždenie
Magazín arrow
Magazín arrow