Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dlhší sex je lepší! Ako si úspešne užívať sex dlhšie, ako doposiaľ.

18.03.2015 00:00 dlhší sex

Poznajú to azda všetci muži. Chcete dopriať svojej partnerke zážitok, na ktorý nikdy nezabudne. Ale máte strach z toho, že bude trvať len pár minút. Niekedy to skutočne nedokážete ovplyvniť, najmä ak ste v posteli iba začiatočníkom. Avšak metód a spôsobov, ako svoju erekciu a následnú ejakuláciu udržať čo najdlhšie, je v súčasnej dobe už viac ako dosť. Využite naše tipy a doprajte svojej milovanej zážitok, ktorý bude trvať oveľa dlhšie, ako ste jej bol schopný dopriať doposiaľ.    

Ženské telo žiada viac, ako mužské

My muži sme iní ako naše nežnejšie polovičky. Nám stačí len pár minút na milovanie a môže byť koniec. Avšak ženy sú v tomto iné. Na to, aby si sex dostatočne užili, potrebujú päť až sedem minút. Toto je doba, ktorú odporúčajú rôzne psychologické výskumy. Vážny dôvod na to, aby ste sa naučili pracovať so svojou erekciou, no hlavne s príliš skorou ejakuláciou.

Výber polohy rozhoduje

Možno to znie neuveriteľne, no je to pravda. Aj vhodný výber polohy vie v tomto smere každému mužovi v posteli pomôcť. Najmä čo sa týka predčasnej ejakulácie. Vyberajte také polohy, kedy nemusíte byť iniciátorom. Čiže také polohy, kedy bude vaša partnerka hore na vás sú ideálnejšie, pretože vy sa pokojne môžete zamerať na svoj hlavný cieľ. Tým je vydržať dlhšie a čo najdlhšie, aby ste si užili obaja čo najviac.

Využite tréning o samote

Áno, sám najlepšie zistíte, čo a ako funguje najviac v oblasti dlhšej výdrže. Čo je najlepším pomocníkom v tomto smere? Predsa masturbácia, o ktorej sme si už čo to povedali aj v našom magazíne. Ňou odhalíte všetky "ohlasy" svojho tela a preukážete schopnosť rozoznať jeho znaky, ktoré dáva bezprostredne pred samotnou ejakuláciou. Ak toto budete ovládať, môžete ísť na to naostro so svojou partnerkou, nastávajúcou milenkou. Sami pochopíte, že poznať takéto signály svojho tela v čase, kedy to už bude, je na nezaplatenie. A istotne vám poďakuje aj vaša partnerka, pretože si užije s vami viac, ako inokedy predtým.

Nebojte sa kričať a dýchať

Že kričia iba ženy a k mužovi sa to vôbec nehodí? No, mali by ste odhodiť takéto predsudky a zábrany. Užívajte si milovanie s partnerkou naplno a tak, ako sa to má, pretože vám to pomôže predĺžiť dĺžku samotného intímneho styku. Ak pocítite pod rúškom dráždenia a vzrušovania vašou partnerkou, že sa blíži ten okamih, kedy explodujete, jednoducho ju zastavte. V tomto smere vám môže pomôcť, že sa dohodnete vopred, aký si dáte signál, kedy má prestať, aby ste predýchali blížiaci sa orgazmus. Majte kontrolu nad svojím dýchaním a uľavte si. Následne vám nebude nič brániť v tom, aby ste pokračovali vy aj vaša partnerka v stimulácii a v sexe.

Rozhodne platí, že všetko sa nemusí podariť hneď na prvýkrát. A v intímnej oblasti to platí dvojnásobne. Chce to svoj čas, pokým sa to obaja naučíte, pretože všetko je o praxi a tá sa získava iba tréningom. Takže nemáte čo stratiť. Naopak môžete získať a aj získate oveľa viac, ako by ste obaja čakali.

Dlhší čas na milovanie poteší obe pohlavia, jednak vás, ako aj vašu partnerku. A preto to stojí za vyskúšanie, čo poviete? Nebojte sa umožniť spoznávať a odhaľovať všetky erotogénne zóny na svojom tele. Iba tak zistíte, čo vám robí dobre viac a čo menej, čo vám pomôže vydržať viac a čo naopak menej. Samotné radovánky v posteli môžu trvať dlhšie, než by ste si mysleli. Len musíte pre to urobiť o čosi viac, ako doposiaľ. Prajeme vám veľa zdaru na ceste za dlhším sexom s vašou partnerkou.     



erekcia milovanie masturbácia sex ejakulácia
Magazín arrow
Magazín arrow