Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dlhá predohra, ešte dlhší sex. Ponorte sa do hlbín tantrického sexu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 03.10.2017 00:00 Dlhá predohra, ešte dlhší sex. Ponorte sa do hlbín tantrického sexu

Tantrickému sexu prepadla nejedna celebrita – Sting, Madonna, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow či Tom Hanks nedajú dopustiť na túto záhadnú orientálnu techniku. Čo sa skrýva za názvom tantra? Je naozaj pre každého?

Cesta je cieľ – predohra víťazí nad veľkým finále

Nezainteresovaným sa môže zdať, že celá tantra je vlastne len jedna dlhá, predlhá predohra. Za touto sexuálnou praktikou či skôr filozofiou sa však skrýva hlbší zmysel – tantra totiž nie je „len” o sexe. Je najmä o hlbokom, intímnom, spojení – na fyzickej, duševnej aj duchovnej úrovni. Je to spojenie v bdelosti, počas ktorého si muž a žena vymieňajú energiu, čo môže viesť až k extatickým stavom. Nemusíte sa však stať majstrami tantry za jednu noc – pravdepodobne by sa vám to ani nepodarilo. „Európska“ verzia tantry nie je v prvom rade o hľadaní osvietenia. Dôležité je, spomaliť a naplno si užiť prítomnosť partnera a pomalé, precítené milovanie.

Na vlnách rozkoše

Ak si chcete vychutnať rozkoš čo najdlhšie, je dôležité, sledovať reakcie vášho a partnerovho tela a periodicky odďaľovať orgazmus. Vzrušenie prichádza vo vlnách – keď cítite, že už sa blížite k vrcholu, spomaľte. Dajte si malú pauzu a potom pokračujte. Veľkolepé spoločné vyvrcholenie si nechajte až na koniec.

Magické spojenie

Tantra je predovšetkým o hlbokom spojení s vašou polovičkou. Nalaďte sa na seba hlbokým pohľadom do očí. Dýchajte v spoločnom rytme. Doprajte si navzájom masáž.

Čas a priestor

Tantra je vhodná pre páry, ktoré majú na seba veľa času a nechýba im trpezlivosť. Tantrický sex je opakom „rýchlovky“. Naopak – tu ide o beh na dlhú trať. Prispôsobte tomu miestnosť, v ktorej sa plánujete venovať tantrickým hrám. Nachystajte si sviečky, aromalampu a vonné oleje. Nezabudnite na tlmené osvetlenie a vhodnú relaxačnú hudbu.

Dlhšia výdrž vďaka Kotvičníku zemnému

Chystáte sa prvýkrát skúsiť tantrický sex a nechcete nič nechať na náhodu? Pre dlhšiu výdrž sa poistite tabletkami na prírodnej báze, ktoré obsahujú vzácne prírodné afrodiziakum – výťažok z rastliny menom Kotvičník zemný. Nielenže zlepší kvalitu vašej erekcie, ale zároveň i predĺži jej trvanie. Tabletky na báze Kotvičníka zemného Zerex Extralong sú voľne dostupné online.

Vyskúšajte tabletku



predohra tantra tantrický sex
Magazín arrow
Magazín arrow