Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Dámy, viete ako pochváliť svojho partnera, aby to padlo na úrodnú pôdu?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.05.2014 00:00

Už sa Vám neraz stalo, že ste svojho partnera za niečo pochválili a namiesto uznania, že si všímate jeho dobré stránky a to, ako sa snaží, ste dostali len odfrflané? Zrejme ste svojho partnera nechválili tým správnym spôsobom a nepadlo to na úrodnú pôdu.

Ako pochváliť muža

Zlatým pravidlom, pri utváraní priazne svojmu partnerovi, je vystihnúť správnu chvíľu. Určite nie je na mieste, keď ho pochválite v momente, keď riešite nejaký problém, alebo ešte horšie, keď máte už pár dní „tichú domácnosť“. Partner takúto chválu pochopí ako iróniu, v najhoršom prípade si pomyslí, že si z neho asi robíte srandu a ťažké chvíle budú ešte ťažšími. Ideálne je pochváliť partnera v momente, keď máte k sebe blízko. Keď spolu ležíte v posteli, alebo pripravujete spoločne obed.

Neurážajte samu seba

Dôležité je, aby ste pri tomto chválení, neurážali zároveň samú seba. Vety typu: „ Woow, takto dobre ako ty, by som to v živote nespravila.“ -  síce lichotia partnerovi, ale samú seba postavíte do situácie, v ktorej sa nebudete cítiť dobre.

Keď chlapa budete chváliť spôsobom – Si šikovnučký, spravkal si to skvele, - nebudete mať doma chlapa, ale synčeka, ktorý sa bude správať adekvátne k tomu, akým spôsobom ho chválite. Chlapovi treba pri chválení zanechať jeho mužnosť.

Zaujímajte sa

Najlepším spôsobom, ako pochváliť partnera, je zaujímať sa oňho. Ideálne pri rozhovore o tom, ako sa mal v práci, alebo o tom, aké ingrediencie dal do večere, ktorú pripravil. A zaujímať sa, to úprimne, nie len na oko.

Pretože chválenie nemá slúžiť na dosiahnutie nejakého cieľa, ale na upevňovanie vzťahu a na preukazovanie priazne voči partnerovi. Ako príklad na ideálne upevnenie vzťahu a na oživenie už aj tak peknej chvíle – Zlatko, pamätáš na ten skvelý víkend v Krakowe, ktorý si pre nás pripravil?

Chváľte

A samozrejme, chvála, ktorá sa ráta chlapom najviac a potvrdzuje ich mužnosť, je chvála za výkon predvedený v posteli. Nie každý muž je však stále v skvelej kondícii, musíme uznať, že toho majú občas veľa a nezazlievame im to. V takomto prípade, aby sme muža aj napriek tomu, že nemá zrovna svoj deň, mohli pochváliť za to, ako sa nám povenoval, mu môžeme ľahko dopomôcť prípravkom na podporu erekcie. Zerex 100%ne zaručí, že svojho muža pochválite za každý jeden predvedený výkon! A on Vás na oplátku pochváli, že ste vnímavá partnerka a že sa oňho zaujímate.



partnerské problémy o ženách o mužoch partnerské hádky
Magazín arrow
Magazín arrow