Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Tieto cviky pomôžu vašej erekcii. Skúste to s nami!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.01.2017 00:00 Tieto cviky na penis pomôžu vašej erekcii. Skúste to s nami!

Tie správne cviky a techniky na penis môžu pomôcť aj vašej erekcii. Mužská erekcia je to, čo vás robí mužom. Preto jej venujte viac času a práve technikami, ktoré sú overené mnohými mužmi. Ktoré cviky a metódy sa určite oplatí vyskúšať?

Jelqing cviky na penis

Táto metóda zahŕňa jednoduché a účinné cviky na penis, pri ktorých nie sú potrebné žiadne pomôcky. Ide o metódu zvierania (stláčania) penisu ťahom ruky od koreňa k žaluďu a vháňaním tak krvi do všetkých komôr tkaniva penisu s cieľom podpory nárastu mužského prirodzenia a zlepšenia erekcie. Vyčleňte si však dostatok času na realizáciu, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky.

Čo sa týka konkrétneho postupu, pokúste sa na začiatok udržať aspoň čiastočnú erekciu kvôli lepšej cirkulácii krvi do penisu. Ako druhé následne vytvorte z palca a ukazováka kruh (ako keď robíte signál "OK"). Následne uchopte v tejto pozícii penis pri koreni a pretiahnite ho celý od koreňa smerom k žaluďu (žaluď vynechajte z tohto cvičenia, stiahnutie robte vždy iba po žaluď, viac nie). Jedno takéto zovretie (stisnutie) penisu sa nazýva "jelq" a malo by trvať maximálne tri sekundy (čiže stisnutie penisu v takejto polohe).

Jednotlivé stisnutia penisu opakujte viackrát (podľa vlastného uváženia) a najlepšie do všetkých strán. Dôležité je, aby ste cviky realizovali precízne, pomaly a hlavne s citom (sami najlepšie viete, čo je príjemné a čo už nie). Aby to lepšie "kĺzalo", môžete pritom použiť olejček alebo lubrikačný gél.

Pri samotnom cvičení nezabudnite vystriedať obe ruky. Podstatné v tomto smere je, že tieto cviky je potrebné robiť pravidelne a dlhodobejšie, aby ste sa mohli potešiť s lepšou erekciou (najlepšie ako každodenný rituál). Viac o tom, ako správne na Jelqing cviky, sa dočítate v tomto článku.

Kegelove cviky na penis

Pokiaľ si na prvú metódu cvikov na penis netrúfate, skúste teda ďalšie cviky na penis, ktorých základom je precvičovanie tento krát panvových svalov. Tieto cviky poznáme aj pod názvom Kegelove cviky. Rovnako ako Jelqing cviky, aj tieto dokážu pomôcť mužom pri problémovej erekcii a tiež aj pri menšom penise. A to nie je ani zďaleka všetko, kde tieto cviky môžu pomôcť. Nemusíte mať strach z toho, že sú to cviky iba pre ženy pred pôrodom, či po pôrode.

Už dávno táto fáma neplatí a Kegelove cviky sa uplatnili u viacerých mužov pri účinnom riešení problémov so zhoršenou funkciou penisu (nielen so zhoršenou erekciou) a s veľkosťou prirodzenia (dokonca tieto cviky pomohli zlepšiť aj kontrolu nad ejakuláciou). Základom týchto cvikov je vedome a čo najčastejšie precvičovať svoje panvové svalstvo. Dôležité je ho sťahovať a uvoľňovať denne niekoľkokrát za sebou. Pomôže, ak budete striedavo sťahovať a uvoľňovať panvové svalstvo na aspoň 10 sekúnd (tieto cviky sa musia opakovať viackrát po sebe).

Pri samotných cvikoch je dôležité dýchať nosom do brucha. Okrem toho brucho a boky musia byť uvoľnené (bez napätia) a samotné svaly stiahnuté čo najdlhšie (aj keď na začiatku isto nebude možné vydržať viac ako dve či tri sekundy). Práve pravidelným precvičovaním a prekrvovaním všetkých tkanív (aj tých v penise), penis bude rýchlejšie tvrdnúť a súčasne sa viac zväčší. Tiež je potrebné sa pri týchto cvikoch naučiť lepšie dýchať nosom smerom do brucha. Zároveň je nutné udržiavať svoje brušné svalstvo spolu s bokmi uvoľnené. Ak to budete realizovať takto, výsledky v podobe lepšej a kvalitnejšej erekcie a podpore rastu penisu, sa musia dostaviť.

Ako začať s Kegelovými cvikmi, si môžete prečítať priamo v tomto článku. V rámci cvikov na penis a lepšiu erekciu môžete využiť aj akúkoľvek vami obľúbenú polohu s partnerkou.

Ak nemáte inšpiráciu, vyhľadajte si niektoré tipy práve v našom magazíne. Možností a cvikov na penis je však ďaleko viac. O ďalších snáď niekedy nabudúce. Ak máte aj vy dobré tipy na cviky na penis a erekciu, napíšte nám a ďalším čitateľom o nich v diskusii pod článkom.

  Zvýšte svoje libido so Zerex Klasik



penis cviky na penis
Magazín arrow
Magazín arrow