Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Zistite, prečo je čokoláda kráľovské afrodiziakum pre muža

Autor článku: redakcia Zerex.sk 29.03.2017 00:00 afrodiziakum pre mužov

Kvalitná čokoláda je prvotriedne afrodiziakum pre mužov. Zlepší vašu náladu, zdravie aj erekciu – stačí si vybrať tú správnu. Poradíme vám, ako na to!

Akú čokoládu by ste mali uprednostniť?

Namiesto mliečnej si vyberte horkú čokoládu, s čo najvyšším možným obsahom kakaa (minimálne 60 %). Jej chuť možno nebude až taká sladká, no jej účinky na seba nenechajú dlho čakať… Ak máte radšej bielu čokoládu, sklameme vás – zdravotné benefity v nej nájdete len ťažko.

Horká čokoláda – to je výdatná erekcia aj dobrá nálada.

Aké účinky má čokoláda na mužské telo?

Čokoláda prekrvuje orgány – všetky!

Vďaka obsahu L-arginínu bude vaša krv prúdiť rýchlejšie a dostane sa všade, kam treba – aj do vašich genitálií. Vďaka čokoláde sa zvýši vaša citlivosť a môžete očakávať výdatnejšiu erekciu. Zlepší sa aj vaša sexuálna výkonnosť a partnerka sa určite poteší tomu, že máte lepšiu výdrž. Čokoláda je skrátka ideálne afrodiziakum pre mužov. Ani ženy však nie sú ukrátené o jej pozitívne účinky...

Vďaka čokoláde zažijete eufóriu

Pamätáte si ten povznášajúci pocit, ktorý zažívate, keď ste zamilovaní a svet je gombička? Čokoláda obsahuje fenyletylamín, ktorý spustí vo vašom mozgu podobnú reakciu ako niektoré drogy a omamný stav zamilovanosti. Po čokoláde budete mať rozhodne lepšiu náladu ako pred čokoládou!

Čokoláda chráni vaše zdravie

Táto všestranná pochúťka obsahuje antioxidanty (vitamín E, katechíny), ktoré chránia bunky pred škodlivým pôsobení voľných radikálov. Čokoláda zlepší zdravie vášho srdcovo-cievneho systému a podporuje celkovú obranyschopnosť tela. Ak vás trápi dráždivý kašeľ, doprajte si čokoládu – vysoký obsah teobromínu ho pomôže zmierniť. Keď vás najbližšie skolí chrípka či angína, neupierajte si túto dobrotu.

Ak chcete svoje libido posilniť ešte viac, vyskúšajte ďalšie prírodné prostriedky – napríklad výživové doplnky s obsahom L-arginínu. Jedným z nich je napríklad Zerex Extralong, určený pre mužov, ktorí chcú skoncovať s predčasným vyvrcholením. Tento 100 % prírodný produkt si môžete zakúpiť online, bez lekárskeho predpisu.



podpora erekcie vzrušenie afrodiziakum zdravie
Magazín arrow
Magazín arrow