Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Z čoho jej uvariť večeru? Tu sú tie najlepšie afrodiziaká pre ženy

Autor článku: redakcia Zerex.sk 22.01.2017 00:00 Z čoho jej uvariť večeru? Tu sú tie najlepšie afrodiziaká pre ženy

Sú dnes k dispozícii bezpečné nástroje k zvýšeniu chuti na sex u žien? Áno, afrodiziaká tu určite sú, len je potrebné zvoliť tie správne druhy. Veď sa využívali už v staroveku. Ak chcete aj vy dnes večer alebo pri inej príležitosti prekvapiť, pripravte partnerke večeru podľa niektorého nášho receptu uvedeného na konci článku.

Paradajky a čerstvá bazalka ...

Paradajky sú účinné v tom, že pomocou nich sa každá žena dostane do raja. Veď aj preto sa označujú ako "jabĺčka lásky". Bazalka je výborná tiež a táto bylinka je vynikajúcou podpornou rastlinkou na ženské pohlavie.

Tiež hľuzovka a rôzne druhy korenín

Okrem toho podľa francúzskych odborníkov, ženám na zvýšenie ich sexuálnych chúťok, treba pripraviť hľuzovky s korením. Len keby tak neboli drahé, aby ste ich mohli svojim polovičkám dopriať častejšie, pretože budú prítulnejšie a milšie zároveň. Vo všeobecnosti platí, že práve korenistejšie jedlá dokážu nakopnúť aj ženské telo a rozprúdiť krv v žilách. Dôležité je to neprehnať a vystihnúť tú správnu dávku, aby ste zvýšili chuť k sexuálnym hrátkam aj u vašej partnerky.

Prečo je aj korenie, rovnako ako napríklad známy zeler, výborným afrodiziakom?

Odpoveď je jednoduchá. Podporuje vylučovanie moču, čo súčasne dráždi aj ženské pohlavné orgány.

Ktorý druh korenia u žien treba zvoliť?

Koriander, mätu, rozmarín, saturejku, čili alebo aj muškátový oriešok. Práve tieto druhy korenistých rastliniek podporujú nielen chuť do jedla, ale podporujú aj chuť na sex a milovanie.

Sladký dezert s kokosom, vanilkou, škoricou, medom ...

Pokiaľ budete chcieť po hlavnom korenistejšom jedle niečo sladšie, v rámci dezertu vsaďte skôr na kokos, vanilku, škoricu alebo med. Najlepšie bude, ak práve tieto potraviny pridáte do koláčikov. Psychológovia sa zhodli v tom, že toto sú tie potraviny, ktoré podporia pokoj, lásku a hravosť. Okrem toho pomáha aj hŕstka mandlí, tiež ďatle či kúsky čokolády (najmä tej s vyšším obsahom kakaa, aspoň 70 percent).

Ako na prípravu "naj" afrodiziaka pre ženu?

Zo spomínaných "naj" afrodiziák pre ženu vyberáme niektoré, z ktorých môžete skúsiť pripraviť práve nasledovné ...

Recept č. 1

Na úvod niečo na prípitok a vzrušenie. Pripravte pohárik šampanského a ozdobte ho jahodou. Osviežte sa vôňou s extraktmi vanilky alebo ďumbiera. Vsaďte na výstrednejšie oblečenie, najlepšie čo najmenej, so zahalením iba intímnych partií. Pery majte jemne potreté kúskami čili papričky. Ak budete takto pripravení hneď v úvode večera, môžete sa tešiť na dlhý večer nezabudnuteľných zážitkov s partnerkou ... a to nielen pri tanieri!

Recept č. 2

Ako predjedlo jej pri večeri nachystajte syrový krém s bielou hľuzovkou. Najlepšie bude, ak ho budete podávať na čerstvej chlebovej hrianke. Pripravte sa na jemnú cesnakovú chuť, ktorá je typická práve pre bielu hľuzovku. Ale na takéto aromatické prekvapenie sa musíte pripraviť pri každej jednej hľuzovke. A rovnako na nárast chuti na sex u vašej partnerky!

Recept č. 3

Ako hlavný chod jej pripravte paradajky s bazalkou a mozzarellou. Ako prvé vyberte mozzarellu z nálevu a nechajte ju osušiť. Paradajky ako "jabĺčka lásky" poriadne umyte, očistite a to isté urobte s lístkami z bazalky. Zoberte špajlu a napichnite paradajku, bazalkový list a syr mozzarella. Tesne pred konzumáciou pokvapkajte ešte olivovým olejom a balzamikovým octom. Na záver nám neostáva nič iné, len zaželať "Krásnu, chutnú a vzrušujúcu celú noc!"

Pamätajte si: Okrem týchto afrodiziák si ju môžete získať aj inak. Ženská sexuálna túžba podlieha tiež romantickej atmosfére, partnerovmu zmyslu pre humor, jeho fantázii a zároveň aj vnímavému a ohľaduplnému správaniu sa. Platí toto aj na vás? Mohlo by vás tiež zaujímať: "Jednoduchý návod, ako zvýšite libido vašej partnerky."; "Kakao je najlepšie afrodiziakum pre ženy". "Toto vás prekvapí! Ženu najviac rozpálite upratovaním!"



afrodiziakum afrodiziaká pre ženy
Magazín arrow
Magazín arrow