Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Nezaradené

Čo stojí za prírodným zložením Zerex tabletiek?

14.10.2019 00:00 co-stoji-za-prirodnym-zlozenim-zerex-tabletiek

Vďaka čomu sa tabletky Zerex tešia veľkej obľube mnohých mužov? Je za tým zloženie na prírodnej báze?

Popularita doplnkov výživy na prírodnej báze stále rastie. Deje sa tak vďaka ich zloženiu, ktoré často spája silu bylín, aminokyselín, vitamínov a minerálov. O ktoré zložky presne ide a ako zistíme, či naozaj splnia naše očakávania?

Obsah rozhoduje

Účinnosť tabletiek Zerex podporuje najmä bohatý obsah prírodných afrodiziák. Hovoríme o bylinkách, ktoré patria medzi najlepšie prírodné afrodiziaká stimulujúce mužské libido a sexuálnu výdrž.

Kotvičník zemný

Extrakt z plodu kotvičníka tvorí základ doplnkov Zerex. Jeho pôvod by sme našli v Indii a Barme, a svoje uplatnenie nachádzal už v tradičnej čínskej medicíne pred stovkami rokov. Od tých čias sa používa na pomoc pri sexuálnych poruchách mužov i žien.

Súčasná veda preukázala, že kotvičník pozitívne vplýva na zvýšenie sexuálnej túžby ako aj na zlepšenie kvality spermií. V niektorých prípadoch môže pomôcť pri náprave erektilnej dysfunkcie a ukázalo sa, že kotvičník je užitočný aj v prípadoch predčasnej ejakulácie. K sexuálnej túžbe, vzrušeniu a spokojnosti však môže prispieť aj ženám. Podporuje totiž zlepšenie sexuálnej výkonnosti a citlivosti u väčšiny žien, môže byť teda jedným z riešení straty sexuálneho záujmu.

Usilujete sa o splodenie potomka? Podľa štúdie harvardských vedcov zvyšuje kotvičník pohyblivosť a kvalitu spermií a tým prispieva k lepšej plodnosti muža.

Okrem svojich pozitívnych účinkov na sexuálne funkcie je však vhodný aj pre športovcov, ktorí chcú zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a rýchlejšie nabrať svalovú hmotu.

Maca peruánska

Ďalšie vysoko účinné afrodiziakum - maca peruánska, má už podľa svojho názvu pôvod v južnej Amerike na územiach Peru a Bolívie. Dokázané sú jej pozitívne vplyvy na plodnosť, znižovanie hmotnosti aj osteoporózu, súčasťou potravín s liečebným účinkom bola už pred viac ako 3000 rokmi. Dnes sa často využíva ako prostriedok, ktorý priaznivo ovplyvňuje sexuálny život.

Prečo by ste mali macu peruánsku zaradiť do vášho jedálnička?

Maca peruánska je zložkou, ktorá môže pomôcť vrátiť do sedla stratené alebo znížené libido. Maca zohráva kľúčovú úlohu ako významné afrodiziakum pre mužov a rovnako aj pre ženy.

Jej významný vplyv aj na mužskú plodnosť potvrdzuje aj výskum peruánskych vedcov. Výsledky potvrdzujú, že príjem macy mal za následok zvýšenie objemu spermií, počet spermií na ejakulum, pohyblivý počet spermií a motilitu (pohyblivosť) spermií.

Kakaovník pravý

Azda najobľúbenejšie afrodiziakum na svete - čokoláda, profituje z vysokého obsahu antioxidantov kakaových bôbov. Priekopníkmi príjmu kakaa boli pravdepodobne Aztékovia, ktorí uctievali kakao ako “ látku hodnú bohov”. Niektorí historici hovoria, že niekoľko šálok kakaa denne pomáhalo aztéckomu cisárovi Montezumovi udržiavať chod jeho háremu.

Teobromín sa považuje za stimulant a jeho účinok je podobný kofeínu. Jeho antioxidačné účinky sú v podobné zdravotným výhodám čiernych a zelených čajov. V zásade platí, že čím tmavšia čokoláda (čo najnižší obsah cukru a mlieka), tým väčšie množstvo teobromínu čokoláda obsahuje.

Ženšen pravý

Všehoj ázijský alias ženšen je dlhodobo považovaný za všeliek a “elixír života”. Azda žiadna z rastlín sa totiž neteší tak veľkej obľube, najmä v ázijskej medicíne, ako práve ženšen.

Pôsobí ako afrodiziakum pre ženu i pre muža. Podporuje činnosť srdcovo-cievneho systému a prekrvenie, má teda moc “rozpáliť telo” a dostať krv všade, kam treba, aj do pohlavných orgánov. Kórejský inštitút orientálneho lekárstva vo svojej štúdii Ženšen na erektilnú dysfunkciu z roku 2017 uviedol, že ľudia užívajúci ženšen zaznamenali zlepšenie sexuálnej spokojnosti.

Všehoj ázijský sa nachádza aj v doplnku Zerex Extralong

Okrem starostlivosti o sexuálne zdravie sa môže ženšen postarať aj o zvýšenie energie, vitality, zlepšenie imunity, správne fungovanie organizmu a spomalenie starnutia. Obsahuje veľké množsvto vitamínov, antioxidantov, aminokyselín, silíc, polysacharidov a ginsenosidov.

Pre koho sú tabletky Zerex určené?

Tieto doplnky výživy na prírodnej báze sú určené každého, kto má záujem starať sa o svoju sexuálnu vitalitu a zdravie.

Pre mužov s nedostatočnou erektilnou funkciou aj zníženým libidom sú určené tabletky Zerex Klasik. Môžu pozitívne ovplyvniť pevnú erekciu a podporiť výkon v posteli.

Muži, ktorých trápi predčasná ejakulácia a chcú priaznivo ovplyvniť dĺžku styku, môžu siahnuť po doplnku Zerex Extralong. Zložky obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na dĺžku pohlavného styku, kvalitu sexuálneho života aj pevnú erekciu na potrebný čas.

Zerex Ultragold obsahuje extrakty z tradičných bylín a vitamíny, ktoré prispievajú k udržaniu sexuálnej kondície a vitality v každom veku. Vďaka vysoko koncentrovanému zloženiu účinných látok priaznivo pôsobí na udržanie správnej funkcie reprodukčného ústrojenstva. Je určený mužom v reprodukčnom veku snažiacich sa o potomstvo, ale aj pre seniorov, ktorí si chcú udržiavať sexuálnu vitalitu a kondíciu.

Certifikácia - dôležitá súčasť určenia kvality výrobkov

Zložitý proces s názvom certifikácia výživových doplnkov určuje, ktoré nevyhnutné a náročné kritériá kvality podľa platnej slovenskej legislatívy musia doplnky spĺňať. Pri tomto procese prejdú dôslednou kontrolou zloženia. O umiestnení výživových doplnkov na trhu rozhoduje Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

Každý, kto umiestňuje výživový doplnok na trh, je v plnej miere zodpovedný za jeho zdravotnú bezpečnosť a súlad s príslušnou legislatívou EU a SR (zdroj: Úrad verejného zdravotníctva SR).

Prečo certifikácia? Umožní vám vyhnúť sa nekvalitným a často aj zdravie, či život ohrozujúcim tabletiek, ktoré v minulosti stáli za mnohými problémami. Hazardovať so svojím zdravím sa rozhodne nevypláca.

V nasledujúcom článku sa dočítate všetko, čo potrebujete vedieť o certifikácii výživových doplnkov:



prírodné zloženie zerex
Magazín arrow
Magazín arrow