Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Viete, čo očakávať od tabletiek na erekciu? Takto fungujú!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.06.2018 00:00 Viete čo očakávať od tabletiek na erekciu? Takto fungujú!

Pohľad na sex sa za posledné roky značne liberalizuje. Vďaka tomu na trh prichádzajú stále nové a nové prostriedky, ako ho zlepšiť, spríjemniť alebo inovovať. Prostriedky na erekciu nezostávajú pozadu, práve naopak. Aké sú však ich účinky a čo očakávať od tabletiek na erekciu?

To, či muži siahnu po tabletkách na erekciu, závisí vo veľkej miere od ich informovanosti. Prinášame vám preto prehľad, čo od tabletiek na erekciu možno očakávať a na čo netreba zabudnúť. 

Kedy vzniká potreba obrátiť sa na tabletky

Problém s erekciou sa môže vyskytnúť “z času na čas”. Keď sa však jedná o viac ako o príležitostný problém, o tomto stave hovoríme ako o erektilnej dysfunkcii. Je to viac ako len príležitostný problém s vzrušením. Muži sa o tom ostýchajú hovoriť, pravda je však taká, že viac ako tretina mužov sa s tým vo svojom živote stretla. 

Erektilná dysfunkcia nemá však dosah len na sexuálny život. U muža sa môže prejavovať úzkosť, depresia, nízke sebavedomie, a celkovo môže zaznamenať zníženú kvalitu života. Ak sa tento problém vyskytuje občas, môže sa jednať o dôsledky stresu, vyčerpania, pretože psychický stav ovplyvňuje kvalitu erekcie. Možnosťou, ako sa s týmto problémom vysporiadať, sú aj tabletky na erekciu.

Ak však problémy s erekciou pretrvávajú dlhodobo, jedná sa o zdravotnú poruchu. Vyriešiť tento stav pomôže posúdenie celkového zdravotného stavu lekárom. Pokiaľ sa odstráni problém so zdravotným stavom, u muža môže dôjsť k tomu, že sa neschopnosť dosiahnuť alebo udržať erekciu stane minulosťou. Súvislosť s erektilnou dysfunkciu môžu mať rôzne kardiovaskulárne ochorenia, cukrovka, obezita, užívanie alkoholu, fajčenie, neurologické poruchy. Čím lepšie celkové zdravie máte, tým nižšie je riziko, že o svoju erekciu prídete.  

Zerex tabletka na skúšku

Čo možno očakávať pri ich používaní

Pevná a kvalitná erekcia, ale…

Správne tabletky si dokážu poradiť s problémom, keď jednoducho “nestojí”. Je však dôležité v tomto kroku povedať, že bez vzrušivých podnetov to nepôjde. Takže mu potrebujete okrem tabletiek dopriať aj nejakú tú dávku vzrušenia a dráždenia. Až keď ste dostatočne vzrušený, váš mozog vysiela signál do penisu a “vyzýva ho na akciu”.

Podpora libida a chuti na sex

Kedy treba tento druh podpory? Vplyvom hektického spôsobu života, užívania liekov, či iných negatívnych vplyvov, sa chuť na sex nedostaví. Môžete mať podnetov koľko chcete. Tabletky sú presne ten faktor, ktorý vám môže zachrániť harmóniu vo vzťahu, pretože nabudia libido

Rýchly nástup účinku

Čo by to boli za tabletky, ktoré by ste užili ráno, aby ste večer mohli potešiť partnerku (i seba)? Prednosťou kvalitných tabletiek na erekciu je nástup účinku v pomerne krátkom čase od ich užitia. 

Pôsobia vtedy, keď ich potrebujete

Hoci na niektorých tabletkách nájdete dobu účinku aj 36 hodín od ich užitia, nemusíte sa obávať, že by ste nemuseli jeden a pol dňa vyjsť z domu pre stoporený penis. Ako už bolo uvedené vyššie, na poriadnu erekciu potrebujete stimuláciu. Práve preto pracujú tabletky presne vtedy, keď ich účinok potrebujete

Kedy tabletky “nefungujú”

Nedostatok vzrušenia

Ako už bolo spomenuté, na to, aby mozog zareagoval vztýčením penisu, potrebuje dávku vzrušenia a dráždenia – teda stimuláciu. Pokiaľ ju nemá, tabletky nemajú ako účinkovať. 

Množstvo jedla po užití tabletiek

Aj veľké množstvo jedla konzumovaného po užití tabletiek dokáže ovplyvniť to, ako vo vašom tele zareagujú. Erekcia sa môže síce dostaviť, vydrží však kratšie, ako by ste chceli.   

Vyskúšať treba viackrát

Pokiaľ ste sa stretli s neúspechom pri ich užití, vyskúšajte ich účinok ešte raz. Môže sa stať, že vplyvom ďalších faktorov sa účinky nemohli prejaviť a zvädnutý penis je dôvodom ďalšej frustrácie. Nehádžte hneď flintu do žita.

Keď sa teda rozhodnete siahnuť po tabletkách na erekciu, majte na pamäti tieto užitočné informácie.

Zdravá erekcia so Zerex klasik



ako fungujú tabletky na erekciu tabletky na erekciu
Magazín arrow
Magazín arrow