Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Imunita a energia

Čo obsahujú účinné tabletky na cievy?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 10.06.2016 00:00 tabletky

Pociťovať často únavu, mať málo energie alebo mať iné príznaky ochorenia, zaiste nič príjemné už len pri pomyslení na takýto scenár. Pokiaľ túžite aj vy po vrátení novej dávky energie, sily a zdravia, jednou z účinných možností ako na to, sú aj tabletky na cievy. Čo obsahujú a aké druhy existujú?

Veľa účinných antioxidantov

Tabletky na cievy na prírodnej báze obsahujú predovšetkým veľké množstvo zdraviu prospešných antioxidantov. Antioxidanty plnia v našom tele ochrannú funkciu, najmä pri procesoch vyžadujúcich kyslík. Zabezpečujú, aby procesy s kyslíkom prebehli bez problémov a výrazne škodlivých efektov pre náš organizmus. Patria sem vitamíny, minerálne látky a tiež aj enzýmy. Všetky tieto látky účinne bojujú najmä s chronickými ťažkosťami a ochoreniami.

Dnes sú nielen antioxidanty prístupné aj v troch druhoch tabletiek na cievy, o ktorých si viac v ďalšej časti nášho článku.

Acai Berry

Jedná sa o najsilnejší antioxidant, aký je možné nájsť práve v tabletkách na cievy. Výborný pre zdravie, pretože obsahuje užitočné látky pre celý organizmus. Okrem silného antioxidantu je vhodný aj v rámci prevencie na starnutie, chudnutie, zlepšenie celkového cievneho systému a v neposlednom rade je to silný zdroj energie.

Ginko

Ginko patrí tiež k tabletkám na cievy a aj preto je vhodné okrem podpory cievneho systému aj na zvýšenie výkonu a zlepšenie pamäte. Je dobré ho využiť aj na posilnenie koncentrácie a tiež na zvýšenie psychickej a fyzickej aktivity.

Koenzym Q10

Tretím druhom tabletiek na cievy je koenzým Q10. Jedná sa o liek na cievy, posilnenie srdca a jeho správnej činnosti, ako aj na zvýšenie energie. Pomáha ochraňovať bunky pred voľnými škodlivými látkami v tele. V neposlednom rade zmierňuje predčasné starnutie.

Účinné tabletky na cievy dokážu povzbudiť každú myseľ a telo zároveň. Je čas skúsiť v rámci svojich každodenných povinností aj tento druh prírodnej pomoci. Užívať si život krajšie, lepšie a naplno je možné viac, ako doteraz!



cievy zdravie energia
Magazín arrow
Magazín arrow