Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Čo najviac škodí vašej potencii? Fajčenie!

Autor článku: redakcia Zerex.sk 26.07.2016 00:00 fajčenie

Ach tá moja potencia! Možno práve takto ste si aj vy povzdychli v uplynulých dňoch. Zhoršené zdravie, rovná sa zhoršená potencia a erekcia. Neľútostný scenár, ktorý vie potrápiť nie jedného muža. Bez ohľadu na vek sa to môže stať každému mužovi. Žiaľ, my muži si nie raz k zlým výsledkom nielen s potenciou, dopomáhame aj sami – najmä zlou životosprávou a zlým životným štýlom ako takým. Čo najviac škodí mužskej potencii? Predsa nezdravé fajčenie!

Prečo zabudnúť na fajčenie?

Kvalitnej potencii a tiež aj erekcii škodí najviac fajčenie. Zmeňte svoj životný štýl a prestaňte fajčiť! To nie je iba veta do vzduchu, je to realita a prosba zároveň, pre všetkých vás mužov, ktorí fajčíte. Pokiaľ chcete niečo zmeniť, chcete kvalitnejší sex, lepšiu potenciu, jednoducho iné vám nezostáva, len skoncovať s fajčením.

V čom je škodlivé?

Teraz nebudeme hovoriť o škodlivosti fajčenia na pľúca a kondíciu. Fajčenie škodí aj mužskej potencii a to tak, že upcháva cievy. Upchaté cievy rovná sa problémy s normálnym prekrvovaním orgánov v tele. Penis nie je v tomto smere výnimkou. Spočiatku sa začnú objavovať iba drobnejšie zlyhania v posteli. Neskôr sa však problémy zväčšujú, až sa zväčšia do takých rozmerov, že môžu privodiť až impotenciu. Nehovoriac o tom, že fajčenie znižuje okrem vyššie uvedeného aj mužskú plodnosť. Stojí vám to za to fajčiť aj naďalej? V tomto smere je veľmi nebezpečné a zradné aj pasívne fajčenie, tak pozor na to, v akej spoločnosti sa zdržiavate vo svojom voľnom, či pracovnom čase.

Prevencia nadovšetko ...

V cieli za lepšou potenciou chce to zmenu. Ak prestanete fajčiť alebo sa nebudete stýkať v spoločnosti fajčiarov a zvolíte si zdravší spôsob života, lepšie výsledky na vašom zdraví sa objavia okamžite. Potvrdzujú to okrem nás aj mnohé odborné štúdie, napríklad z Írska. Podľa nich, pri regenerácii zničených ciev fajčením, sú nápomocné aminokyseliny, ktoré sú najviac obsiahnuté v rybom mäse.

Tak a už viete, čo najviac pomôže vášmu „poškodenému“ telu. Začnite jesť viac rybieho mäsa a veľkým oblúkom sa vyhýbajte aktívnemu, ako aj pasívnemu fajčeniu! Len tak rýchlo a jednoducho pomôžete aj svojej potencii, nielen svojmu zdraviu. A čo bude s fajčením, ak s tým prestanete? Keďže sme v mužskom aj pikantom magazíne, máme pre vás jeden ostrejší tip. Fajčiť dovoľte už len svojej partnerke pri milovaní sa s vami – ale nemyslíme, aby si ona zapálili cigaretku, ale ochutnala tú vašu „cigaretku“ v nohaviciach.



slabá erekcia o mužoch
Magazín arrow
Magazín arrow