Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Chyby pri balení žien

Autor článku: redakcia Zerex.sk 09.03.2014 00:00 Chyby pri balení žien

V dnešnom článku sa pokúsime priblížiť niektoré z chýb, ktorých sa dopúšťajú dnešní muži pri balení svojich budúcich partneriek. Uvedomujeme si, že je to téma na dlhé diskusie a je ťažké presne vystihnúť to, po čom „naše“ milé stvorenia túžia. I napriek tomuto faktu sa pokúsime v našom článku uviesť chyby, ktoré nerobiť a následne rady, ako to robiť správne a byť úspešným. Je otázne, či sa trafíme aspoň do niektorej, ktorej ste sa dopustili aj Vy na svojom prvom rande...

Pridlho neuvažujete o tom, čom chcete povedať...

Je potrebné byť uvoľnený a nezaťažovať sa zbytočne tým, čo poviete v rámci vašej konverzácie s ňou a či vôbec vzbudíte svojím prejavom záujem u nej. Žena musí pocítiť, že ju skutočne a naozaj počúvate a že máte záujem o komunikáciu práve s ňou. V tomto smere je dôležitá vaša schopnosť rozumne, pokojne a múdro uvažovať, nie však prehnane dlho. Samotná myšlienka príde aj sama v tej správnej chvíli. Nemusíte vôbec váhavo premýšľať, čo a ako jej poviete, aby ste nič nepokazili.

Očariť ju za každú cenu...

V rámci tejto rady Vás milí páni vystríhame pred tým, aby ste „tlačili na pílu“. Ani jedna žena nemá rada, ak sa ju muž pokúša očariť za každú cenu a to viac, ak nie svojím sebavedomím, no práve inými zbraňami, ako tým, čo robí, peniazmi a bohatstvom, drahým autom... Nie je to správny postup, ako na ňu, to nám verte. Má to skôr opačný efekt.

Buďte jednoducho samým sebou a majte vzťah k vlastnej osobnosti. To je skutočne to, čo má rozhodujúci vplyv na ženské rozhodnutie. Neočaríte ženu tým, čo máte, čo ste, ale pokúšajte sa byť reálnou osobnosťou. Nehrajte sa na nikoho, chápte ženu tak, ako to chce ona.

Nebuďte nadmieru láskaví, milí a dobrí...

Veľa dnešných mužov (ak nie všetci) sú „prehnane“ milí, dobrí a láskaví. Áno je pravdou, že i súčasné ženy milujú galantných džentlmenov, to nemôžeme poprieť. Avšak pripomíname, že menej je vždy viac a toto platí aj v súvislosti s prílišnou láskavosťou a dobrotou.

Musíte sa chovať tak, ako sa správate voči svojim priateľom a kamarátom. Nepreháňajte to s prejavmi vďaky, láskavosti a dobroty. Pokojne nepripisujte nastávajúcej partnerke väčší význam, ako je to v skutočnosti potrebné.

Nevyznávajte jej svoje city príliš skoro...

Čo tým myslíme? Len jedno, krátko na to, ako ste sa s ňou spoznali, nie je najšťastnejším riešením, ak žene o ktorú máte záujem, začnete vyznávať lásku, svoje city spôsobom „Ako veľmi ju chcete...“, „Že práve ona je tá pravá a jediná láska vo Vašom živote, s ktorou chcete stráviť celý život“ .... Naozaj si myslíte, že ju dobre poznáte za tak krátky čas, za dva, tri dni, či týždeň alebo mesiac? Ako sa môže cítiť ona? No, iste nebude vedieť, čo si má o tom myslieť a o nadšenosti asi tiež nemožno hovoriť.

Jedna vec je dobrá, že ste zaľúbení a chcete to vykričať celému svetu. No verte, či nie, radšej s tým u nej počkajte. Nemusíte sa báť, ešte bude dostatok príležitostí na vaše vyznanie citov.

Pokojne bude stačiť, ak jej polichotíte jednoducho iba tým, že jej kúpite kyticu kvetov, poviete jej, že je vám s ňou príjemne a tešíte sa z toho, že bývate častejšie spolu. Následne sa bavte o ďalšej téme, ktorá bude o niečom inom, ako len o vás dvoch. Týmto článkom nebolo naším úmyslom rozobrať všetky chyby, ktoré dnešní muži robia v spojitosti s balením žien, nakoľko ich existuje určite oveľa viac.

Rada na záver

V samom závere ešte dopĺňame, že ženy majú rady mužov, ktorí sa o seba starajú a navonok pôsobia upraveným dojmom, rovnako sú aj romantickí a pozorní voči nim. Neostáva nám teraz už nič iné iba zapriať veľa šťastia na dlhej ceste hľadania tej pravej partnerky. Ak už náhodu patríte k tým šťastnejším jedincom, čo tú pravú už našli, tak Vám blahoželáme a veríme, že sme Vám týmto článkom pripomenuli to, aké ťažké bolo vtedy zistiť a trafiť tú správnu oblasť, po čom ženy túžia a ako ich úspešne zbaliť...

Ak chceš získať ďalšie cenné rady, ako priťahovať ženy, navštív web akozbalit.sk a užívaj si množstvo hodnotného obsahu.

© autor JG 5. marca 2014  



o ženách flirtovanie zvádzanie zbalenie
Magazín arrow
Magazín arrow