Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Prvé rande alebo nočná mora? Muži zdieľajú skúsenosti, čo ich odrádza na ženách

02.06.2020 00:00 chyby-na-prvom-rande-z-pohladu-muzov

Nikto vás nedokáže stopercentne pripraviť na to, čo vás môže čakať na prvej schôdzke. Čo si muži všímajú na ženách a kedy radšej berú nohy na plecia?

 

Prvý dojem je rozhodujúci, a v prípade prvého rande ešte azda o trochu viac. Čím je možné ho pokaziť? Zozbierali sme skúsenosti mužov, ktorí tvrdia, že na prvom rande prežili nočnú moru a stalo sa zároveň ich posledným.  

#1 Pozvala ma k sebe. Ale... 

“Na tom by nebolo nič nezvyčajné, hoci na prvom rande by som to nečakal. Po tom, čo sme absolvovali kino, drink, prišla s návrhom ísť ku nej. Napadli mi len dve veci: 

  • som fakt tak dobrý?
  • tabletky na erekciu mám, našťastie, so sebou, prípadné problémy s erekciou by som neuhral. 

Veci sa však vyvinuli inak a ocitol som sa v nezávidenia hodnej situácii. Doma boli totiž jej rodičia a sestra a ona ma predstavila ako jej nového priateľa. Už ani neviem, o čom som sa s nimi bavil. Viac sme sa už nestretli.”

Tip: Aby ani vás (alebo partnera) nezaskočila nedostatočná alebo žiadna erekcia, môžete siahnuť po prírodných doplnkoch výživy. Zerex Klasik predstavuje vysoko koncentrované zloženie extraktov z tradičných bylín a dôležitých aminokyselín. Zložky na prírodnej báze obsiahnuté v produkte majú priaznivý vplyv na kvalitu sexuálneho života, pevnú erekciu a výkon muža v posteli.

#2 Bola skvelá, až kým sme sa nedostali k jedlu

“Poznali sme sa z práce a dosť dlho som sa odhodlával pozvať ju na rande. Keď sme si konečne dohodli stretnutie, neváhal som a objednal stôl v top reštaurácii. Chcel som zanechať ten najlepší dojem. 

Všetko sa vyvíjalo skvele, až kým sa všetko nerozplynulo ako para nad čajom. Pri každej možnej príležitosti bola hrubá k personálu, so všetkým bola nespokojná. Kvôli poháru, ktorý sa jej zdal špinavý, urobila takú scénu, že tú reštauráciu odtvtedy obchádzam na kilometer. To bolo naše prvé a aj posledné rande.” 

#3 Katastrofa pri sexe

“Svoje kuchárske zručnosti som chcel využiť vo svoj prospech a uvariť sám: pozval som ju na večeru k sebe. Čítal som o afrodiziakách, ktoré môžu pomôcť ženu rozpáliť a niečo z toho som aj použil. Nečakal som, že sa na prvom rande dostaneme k sexu, preto som bol príjemne prekvapený, keď sa k tomu začalo schyľovať. Toto nadšenie mi však dlho nevydržalo.

Počas sexu sa celý čas snažila prevziať kontrolu, bola násilná a neustále mi naozaj odporne nadávala. Dirty talk mi nevadí, ale malo by to mať svoje pravidlá.”

Tip: Inšpiráciu, ako používať dirty talk, ale aj odporúčania v oblasti sexuálnych hračiek, polôh či miest na sex - to všetko môžete nájsť v sexuálnej príručke Zerexsutre

#4 Celý večer bol o ex vzťahoch a zlých skúsenostiach s randením

“Toto rande mi bol čert dlžný. Zoznámili sme sa cez spoločných známych a dohodli si prvé stretnutie pri pohári vína. Vždy nechávam žene možnosť povedať niečo o sebe, no teraz to nebol dobrý ťah. Od začiatku až do konca kritizovala mužov, nadávala na svojich ex, v podstate som ju nezaujímal. Potrebovala sa vyrozprávať a kamarátku už zrejme boleli uši. Takúto ženu naozaj nehľadám.”

#5 Večer s mobilom

“Som zástanca techniky a toho, ako si môžeme s jej pomocou uľahčiť život. Ale to, čo som zažil na prvom rande s jednou kočkou, mi trochu zmenilo pohľad na vec. Bola krásna, ale v rukách mala stále svoj telefón. Pokiaľ jej niekto nevolal, písala správy, usmievala sa do displeja a oznámenia o prijatých správach zvonili neustále. Prestalo ma to baviť po 30 minútach márnych nádejí som sa porúčal.” 

 

Prvý dojem je dôležitý, ale nemusí byť vždy rozsudkom k neúspechu. Zoberte osud do vlastných rúk, inšpirujte sa našimi radami a pripravte sa na vydarené stretnutie!

 

Prečítajte si aj o tom, čo môže stáť za problémami s erekciou počas styku:



prvé rande zerex klasik
Magazín arrow
Magazín arrow