Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Chcete potešiť svojho partnera? Doprajte mu masáž penisu

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.11.2015 00:00 Chcete potešiť svojho partnera? Doprajte mu masáž penisu

Hľadáte ešte lepšie uvoľnenie a potešenie pre svojho partnera? Milé dámy, doprajte svojmu partnerovi masáž penisu „trochu“ inak. Vedzte, že sa nemusí vždy spájať len s orálnym sexom.

Začnite masáž bruškom

Ako prvé sa začnite dotýkať jeho bruška. Zozačiatku sa ľahučko zložte na partnera, tak do úrovne jeho očí a následne sa spúšťajte smerom nadol. Vaše bruško a hrudník nech sa šmýkajú po celom jeho penise. Potom nechajte pracovať iba ruky. Láskajte sa s celým jeho penisom. Určite si ešte predtým premažte dlane hrejivým olejčekom alebo lubrigačným gélom. Masáž a kĺzanie penisu bude tak ešte viac príjemnejšie a intenzívnejšie.

Masáž semenníkov

Pokračujte masážou semenníkov. Mnohé z vás často zabúdajú na tieto mužské partie. Nebojte sa ich vziať do ruky a pokojne si ich prehadzujte medzi palcom a zvyšnými prstami. Skúsiť môžete aj ich jemné škrabkanie nechtami. Prechádzajte raz hore, raz dole. Zaiste to ocení aj váš partner.

Masáž hrádze

Nevynechajte ani masáž hrádze, toho čarovného miestečka medzi jeho semenníkmi a zadočkom. Hrádza predstavuje jadro pre citlivejšiu masáž a maximálne potešenie. Striedajte silnejšie stisky so slabšími, pokračujte krúživými pohybmi a hmatmi. Jeho intenzívnejší orgazmus istotne nenechá na seba dlho čakať! Môžete pritom zapojiť aj masáž zadku, či blízkeho okolia celého análneho otvoru. Bude viac ako nadšený, čo všetko ste sa naučila.

Masáž penisu ukončite na najcitlivejšej časti

Masírovanie jeho koncovej časti pohlavného údu rovnako nemôže chýbať. Stiahnite mu predkožku (ak ju má) a získajte tak najcitlivejšiu časť z celého tela penisu - žaluď. Práve preto, že je veľmi citlivý, si zaslúži patričnú pozornosť.

Jemne mu začnite dráždiť otvor na žaludi. Jedným prstom krúžte po celej ploche a postupujte k uzdičke. Tá spája žaluď so zvyšnou časťou penisu a predkožkou. Práve uzdička odpovedá na rýchlejšie a jemnejšie pohyby vášho jazyka. Na konci žaluďa je asi také isté kvantum nervových zakončení ako na klitorise. Pokojne ho stláčajte, na začiatok slabšie a postupne zintenzívňujte svoje tlaky. Sledujte partnerove reakcie, pretože tie vám pomôžu zistiť, čo sa mu páči najviac. Čo tak stláčanie žaluďa počas ejakulácie? Nezabudnuteľný zážitok (nielen) pre neho máte na dosah!

Isto existujú aj ďalšie techniky masáže penisu, ktorým dokážete potešiť partnera. Je už iba na vás, či mu doprajete masáž penisu podľa seba alebo sa spoľahnete na naše tipy.

predĺženie erekcie so Zerex Extralong 



podpora erekcie rozkoš penis masturbácia
Magazín arrow
Magazín arrow