Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Byť "pravý" romantik nie je vždy jednoduché. Ako na to? Zaskočte ju týmito "účinnými" tipmi!

26.01.2015 13:52 pravý romantik

Týka sa to aj vás? Vaša partnerka vám každý deň niečo vyčíta. Počúvate to, že už nie ste tým, čo ste bývali ako na začiatku vzťahu. Bojíte sa alebo už neviete prejaviť city a lásku. Že ju málo prekvapujete a očarujete. Deje sa toto aj u vás a čím ďalej tým viac a viac? Chcete to zmeniť? Tak si vstúpte do svedomia čo najskôr a použite naše nasledovné tipy, týkajúce sa to toho, ako ju zaskočiť, príjemne a hlavne ako pravý romantik. Istotne tieto tipy aj poznáte, ale to žiaľ nestačí. Musíte ich začať aj reálne praktizovať vo vašom živote a vzťahu!

Čo na to odborníci?   

     V skutočnosti, ženy nie sú až také náročné, ako sa o nich hovorí všade vôkol vás. Niekedy bude stačiť maličkosť, trochu záujmu a z času na čas nejaká kvetinka. Rozhodne nemusíte mať za každú cenu plnú peňaženku a osobné účty. Premýšľajte a istotne prídete na to, ako ju niekoľkokrát v mesiaci prekvapiť a zároveň aj potešiť a tým predísť veľkým sporom a zvadám. Ste pripravení? Takto rozhodne zabodujete aj dnes alebo v blízkej dobe.

Varením nič nepokazíte

     Varením skutočne nič nepokazíte. Práve naopak. Nebojte sa svojej partnerke niečo uvariť. Predsa aj na začiatku vášho vzťahu ste preferovali pravidlo, že „láska ide cez žalúdok“. Tak prečo by ste ho mali porušovať teraz, keď máte pár rôčkov spoločného života za sebou? Muž s varechou v ruke je pre každú ženu veľmi príťažlivý, ba priam vzrušujúci a rozkošný. Tak prečo by ste takýmto mužom nemohli byť aj vy?

     Rozhodne nemusíte byť akýmsi vychýreným kuchárom. Stačí niečo jednoduché a rýchle. Skúste pripraviť cestoviny napríklad na dnešnú večeru. Ale o všetko sa postarajte iba vy, nie vaša partnerka. Alebo siahnite po príprave raňajok do postele s kytičkou čerstvých kvetov. Práve takto si ju získate a zabodujete u nej, to bezpochyby. Prejavte jej svoju lásku trochu iným spôsobom, na aký bola v uplynulé dni zvyknutá. Pripomeňte jej čas, kedy ste jej lásku dávali najavo každý deň, nie iba vo výnimočnú udalosť alebo ak ste mali chuť na kvalitný sex.

Pošlite je ľúbostný odkaz

    A čo tak skúsiť ľúbostný odkaz? Ani toto nebude čakať, pretože práve v tento deň nie je žiadne výročie, či iné životné jubileum. Zaiste ju to milo prekvapí a aj poteší zároveň. Napíšte jej niečo typu, ako ju ľúbite, čo by ste pre ňu dokázali urobiť, či obetovať, nešetrite lichôtkami typu Si najlepšia na svete,“ „Ako veľmi ťa milujem a ľúbim,“, „Si pre mňa žena života,“ atď. .

     Pokiaľ túžite po milostnom večeri, pridajte čosi viac vo vašom odkaze a dbajte na to, aby ste jej uviedli, aká je dobrá v posteli, že ako dobre sa vám stará o vašu pýchu nohaviciach, že s ňou nemáte problémy s okamžitou erekciou, keď si na ňu spomeniete a podobne. Rozhodne takýto váš milostný odkaz nezostane bez povšimnutia, stavte sa.

Pripravte jej vaňu plnú vody a sviečok

     Relaxom si získate každú ženu. Doprajte jej oddychu, koľko bude chcieť. Naplňte vaňu horúcou voňavou vodou, prostredie okolo nej spríjemnite množstvom zapálených sviečok. Nezabudnite na príjemnú hudbu a čistú osušku. Istotne to ocení a navyše ak zapojíte do takejto relaxácie aj vaše ruky, či už v podobe masáže jej boľavých častí tela alebo v prípade umytia jej tela, samotný efekt vášho úsilia iba znásobíte.

     Nie je nič lepšie, ako vhodná a príjemná predohra, napríklad práve v podobe, akú sme vám predostreli v našom článku. Je to na vás, či použijete práve tieto ostrieľané triky. Alebo siahnete po niečom inom, čo vám vyhovuje, aj vašej partnerke. Ale buďte romantický a prekvapte ju príjemne. Všetko si zároveň môžete okoreniť ešte aj s pohárikom dobrého sektu.

Nebojte sa skúsiť zmeniť svoj vzťah niečím, čo ste už dlho nezažili. Iba tak dokážte prekvapiť a milo, či romanticky. Dokážete to, správať sa ako pravý romantik? Ak sa čo len trošku posnažíte a prekonáte váš bežný stereotyp, vaša partnerka to zaiste ocení. Navyše bude s vami spokojná a nebude hľadať útočisko u iného muža. A to musí byť pre vás tým najlepším uspokojením. Váš vzťah bude zachránený, problémy s erekciou, či so vzťahom odstránené a o to viac budete schopní odolať nepríjemným situáciám.



vzťahy romantik
Magazín arrow
Magazín arrow