Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Chceli by ste náruživejší a vášnivejší sex s partnerom?

Autor článku: redakcia Zerex.sk 21.06.2014 00:00 Chceli by ste náruživejší a vášnivejší sex s partnerom?

Vieme, ako to dosiahnuť...

Aj vy máte pocit, že vo vašej posteli to nie už také, aké to bolo predtým? Zvýšte žiadostivosť svojho partnera po vás. Ako na to? Musíte prekonať pocit ostychu a hanby, bez toho to nepôjde. A následne skúste nasledovné triky, ktorými si zaručene získate každého muža, i svojho terajšieho partnera.

Urobte sa sama

Nie vtedy, keď nebude on doma. No práveže keď bude doma a priamo pred jeho očami. Rovnako ponechajte jeho ručičky, aby sa dotýkali miest na vašom tele práve tam, kde on chce. Pýtate sa, je to správne? Určite áno. Masturbovanie pred partnerom ešte stále nie je príliš častým javom a to čo nerobíte často, tak to vás bude vzrušovať najviac. Rovnako takto docielite to, že partner sa bude snažiť, aby ste sa nespravili sama, ale aby on bol tým, čo vás uspokojí najlepšie. Čiže podnietite ho k činom, čo je výborné a prospešné pre vás.

Využite príťažlivé a čarovné slová

Lichôtky sú určite účinné, ale ešte účinnejšie dokážu byť vulgarizmy. Tie priam rozprúdia každého chlapa. Aj tí najslušnejší muži počúvajú na vulgarizmy. Skúste, čo sa stane, ak mu zalichotíte trošku tvrdšie, ako doposiaľ. Preukážte, čo vás vzrušuje viac mužsky a chlapsky. Nebojte sa, zaručene nič nepokazíte. Práve naopak, získate si ho oveľa viac.

Dohodnite sa s ním už počas dňa

Zavolajte mu, aby si nerobil plány na večer, ale aby sa nachystal, že budete skúšať napríklad nové polohy z tajomnej knihy sexu Kámasútry. Predovšetkým tie erotické polohy, ktoré ešte nepoznáte, ktoré ste ešte spoločne vo svojej posteli neskúšali. Uvidíte, čo to s ním spraví, celý deň bude myslieť iba na večer a na vás. Verte či nie, bude pripravený na všetko a vy môžete prežívať to, čo ste už dlhšie chceli a spoznávať nepoznané.

Na záver ešte jedna dobrá rada. Buďte vždy úprimná a nezavádzajte. Pravda vyjde aj tak vždy najavo. Ak vám niečo nevyjde na prvýkrát, nebojte sa povedať, čo bolo zlé, nepríjemné. Iba takto môžete dosiahnuť nápravu a zlepšenie vo vašom intímnom živote. Tak teda ešte stále sa domnievate, že váš sex musí byť nudný, stereotypný a nie náruživý a vášnivý? Nebojte sa vyskúšať najbližšie aj tieto naše ďalšie tipy pre váš náruživejší sex s partnerom v posteli alebo na ktoromkoľvek inom intímnom, či verejnom mieste.



sexuálne polohy uspokojenie ženy vzrušenie orgazmus milovanie láska
Magazín arrow
Magazín arrow