Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Čaro zakázaného. Aj miesto môže byť afrodiziakom

Autor článku: redakcia Zerex.sk 12.03.2016 00:00 Čaro zakázaného. Aj miesto môže byť afrodiziakom

Sex v posteli dnes nemusí byť dostatočne vzrušujúcim pre každého. Myslieť si, že to, čo vás nebaví, vás bude aj naďalej vzrušovať, je chybou. Vsaďte na nové a silnejšie afrodiziakum, ako len na jedlo, bylinku, drink, či korenie. Zakázané a netradičné miesto na sex, to je to správne afrodiziakum, ktoré súčasne nakopne vás, ako aj váš intímny život s partnerkou. Len vyskúšajte, ako vás to vzruší, keď si doprajete sex s partnerkou (partnerom) na jednom z nasledovných „zakázaných“ miest ...

V kabínke v obchode s bielizňou

Nehovorte, že vás to ešte nikdy nenapadlo. Veď toľko skúšobných kabínok máte k dispozícii v nákupných obchodných centrách, že si určite nájdete takú, kde budete sami a bude vám vyhovovať po každej stránke. Využite situáciu, keď si partnerka pôjde skúšať spodnú bielizeň. Prekĺznite spolu s ňou do skúšobnej kabínky a  môže sa začať nezabudnuteľná šou v skúšobnej kabínke. Len pozor, aby si vás nezvečnila na bezpečnostných kamerách ochranka obchodného centra ...

V saune

Radi chodíte do sauny? Ďalší výborný tip na vzrušujúcejší sex, po ktorom keď si spomeniete aj po čase, vždy dostanete chuť na „ďalší“ sex. To, že budete nahí, to je normálne pre každú saunu a nebude sa nad tým nikto obzvlášť zamýšľať. Najlepším variantom pre vaše chúťky bude „parná“ sauna, v ktorej nikto hneď neuvidí, čo práve s partnerkou robíte. Na druhej strane veľmi vzrušujúce je aj to, že práve viete, že vás niekto špehuje pri tom, čo robíte s partnerkou.

V kine

Kino je čarovným miestom aj pre sex. Už len zvoliť ten správny žáner filmu a to správne miesto, kde vás neuvidia. V tomto smere vsaďte skôr na taký film, kde s istotou nebude plná sála, ale nájde sa aj tajné miesto v úplne rohu zahalené rúškom tmy. Bolo by na škodu takéto miesto nevyužiť aj inak, ako len na pozeranie filmu ... To pravé afrodiziakum pre vás, čo poviete?

Na pracovisku

Sex na pracovisku je veľmi obľúbeným, tak ako u mužov, tak aj u žien. Možností je veľa, v kancelárii na pracovnom stole, na záchodoch, či v zasadačke. Je veľmi vzrušujúce, oddávať sa jeden druhému a dávať pozor, aby vás nikto z kolegov neprichytil v tom najlepšom.

Ďalšie miesta, ktoré teba skúsiť

  • Na kapote auta,

  • V lietadle,

  • Vo výťahu,

  • Počas cesty vlakom,

  • V parku na lavičke,

  • V lyžiarskom vleku.

Ešte stále si myslíte, že čaro zakázaného a netradičné miesto na sex nemôže byť silným a účinným afrodiziakom? Veríme, že sme vás presvedčili o pravom opaku a inšpirovali, kde najbližšie si to spolu s partnerkou „netradične“ užijete.

zerex-klasik-4



vzrušenie pohlavný styk afrodiziakum
Magazín arrow
Magazín arrow