Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Naše telo

Čaj na ukľudnenie zlepší aj váš život v spálni

Autor článku: redakcia Zerex.sk 15.12.2017 00:00 čaj na ukľudnenie

Máte pocit, že stres vás prenasleduje doma aj v práci? Stáva sa vám, že neviete vypnúť ani tam, kde je to najviac potrebné – v spálni, pri partnerke? Príjemným riešením môže byť chutný bylinkový čaj na ukľudnenie, ktorý vás po ťažkom dni zbaví napätia. Spravte si z jeho popíjania každodenný rituál, na ktorý sa budete tešiť.

Aké bylinky by mal obsahovať správny čaj na ukľudnenie?

V zásade by malo ísť o bylinky, ktoré pôsobia upokojujúco na nervovú sústavu a majú mierne sedatívne účinky. Vďaka tomu sa vaša myseľ ale aj telo ľahšie dostane do stavu harmónie.

Ľubovník bodkovaný

Patrí medzi TOP prírodné „antidepresíva“ a populárne svätojánske bylinky – podľa starej tradície má najsilnejšiu moc práve počas Svätojánskej noci. Ľubovník zmierňuje pocity strachu a úzkosti a prispieva k dobrej nálade a psychickej vyrovnanosti.

Rebríček obyčajný

Ak máte citlivý žalúdok, ktorý reaguje na každý prejav stresu, rebríček je ideálna bylinka pre vás. Prispieva k normálnej funkcii tráviacej sústavy a k zmierneniu stresu.

Levanduľa lekárska

Kto by nepoznal upokojujúcu vôňu levandule, ktorá pripomína leto a dovolenku? Táto bylinka však nemá len príjemnú vôňu ale aj chuť. Prispieva k zníženiu príliš vysokého tlaku a prispieva k dobrému spánku a úľave od bolestí hlavy.

Medovka lekárska

Na lahodnú chuť a arómu medovky v čerstvej či sušenej podobe si zvyknete ľahko. Čaj z medovky je ideálny na popíjanie počas celého dňa. Okrem toho, že prispeje k tomu, aby ste sa lepšie uvoľnili a zabudli na starosti, pôsobí priaznivo aj na imunitu.

Skorocel kopijovitý

Podobne ako rebríček, aj skorocel stimuluje správne trávenie a upokojenie mysle. Prispieva ku kvalitnému spánku a duševnej pohode.

Čaj na ukľudnenie so synergickým efektom 5 byliniek

Čaj STRES UKĽUDNENIE je výbornou zmesou byliniek pre tých, čo každý deň bojujú so stresom. Kombinácia medovky, levandule, ľubovníka, rebríčka a skorocelu pôsobí priaznivo na telo aj na psychiku. Nakoľko práve problémy v duševnej oblasti, ktoré sa často spájajú so životným štýlom, plným stresu, sú častou príčinou erektilnej dysfunkcie, pravidelným popíjaním čaju STRES UKĽUDNENIE prispejete k zlepšeniu aj vo vašom sexuálnom živote. Tip: Potrebujete sa, naopak, „nabudiť“ pred dlhou nocou? Vyskúšajte náš čaj na potenciu a povzbudenie.

Čaje zerex



stres čaj na ukľudnenie bylinky proti stresu
Magazín arrow
Magazín arrow