Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Bylinky na prostatu môžu zachrániť aj vašu erekciu

18.07.2018 00:00 Bylinky na prostatu môžu zachrániť aj vašu erekciu

Ťažkosti s prostatou zahŕňajú takmer vždy problém pri močení, môžu však znamenať aj zníženú tvorbu mužského pohlavného hormónu v tele muža a teda zhoršenie potencie. Čo robiť, aby ste zachránili vašu erekciu a vyhli sa problémom v intímnom živote? Skúste bylinky na prostatu. Tradičné spôsoby liečby zahŕňajú pomoc priamo z prírody. Existujú totiž bylinky, ktorých účinok potvrdzujú aj výskumy.

Najúčinejšie bylinky na prostatu

Serenoa plazivá

Táto trpaslíčia palma priaznivo pôsobí na správnu funkciu prostaty, močového ústrojenstva a na zachovanie reprodukčnej schopnosti. Pozitívne ovplyvňuje mužské pohlavné hormóny a v prispieva k prevencii zápalov prostaty. A čo o nej hovorí výskum? Serenoa môže účinne pomôcť pri zmenšovaní prostaty. Ukázalo sa, že bola účinná pri zvládaní symptómov benígnej hyperplázií prostaty a prostatitídy. Znižuje hladiny hormónu, ktorý pri zvýšených hladinách spôsobuje zväčšenie prostaty. Najnovší výskum publikovaný v apríli 2018 hovorí o vplyve saw palmetto na prostatu, pochádza zo systematického preskúmania, ktoré hodnotilo údaje z 27 štúdií a 5 800 účastníkov. Výsledkom je zistenie, že „Saw palmetto" sa javí ako účinná a dobre tolerovaná terapeutická možnosť pre dlhodobú liečbu ťažkostí s prostatou. Saw palmetto funguje dobre aj v kombinácii s ďalšími bylinkami. Jednou z nich je Pŕhľava dvojdomá.

Pŕhľava dvojdomá

O pôsobení Pŕhľavy na prostatu hovorí výskum s názvom „Účinnosť bodliaca žihľava (Urtica Dioica) u pacientov s benígnou prostatickou hyperplaziou: Randomizovaná dvojito zaslepená štúdia“. Výskumníci sa rozhodli uskutočniť výskum s cieľom preskúmať účinnosť Pŕhľavy pri znižovaní klinických príznakov benígnej hyperplázie prostaty. Výsledkom tohto výskumu je zistenie, že Pŕhľava dvojdomá má protizápalové, protinádorové, protivírusové účinky, moduluje imunitný systém a zmierňuje príznaky benígnej hyperplázie prostaty. Klinickej štúdie sa zúčastnilo 287 pacientov s benígnou hyperpláziou prostaty, ktorí boli liečení Pŕhľavou. Podľa výsledkov mala vysokú účinnosť pri zmierňovaní klinických symptómov problémov s prostatou a v tomto ohľade boli dosiahnuté žiaduce výsledky. Celkovo sa odporúča používať žihľavu pri liečbe pacientov s BPH viac, vzhľadom na jej prospech. Podobné výsledky potvrdzuje aj ďalší výskum s názvom „Urtica dioica pre liečbu benígnej hyperplázie prostaty“ u 620 mužov dospel k zisteniu, že až 81% skúmaných zaznamenalo po 6 mesiacoch podávania Pŕhľavy celkové zlepšenie.

Tip na záver

Prostanax vplýva na normalizovanie funkcií prostaty, prispieva k optimálnemu fungovaniu močovej sústavy, podporuje normálnu reprodukčnú schopnosť a podporuje rast vlasov. Zerex Ultragold obsahuje prírodné afordiziaká, podporuje sexuálnu kondíciu v každom veku a podporuje libido a chuť na sex. Prostanax - starostlivosť o prostatu



prostata prostata a erekcia prostata vs potencia problémy s prostatou
Magazín arrow
Magazín arrow