Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Býk - žena

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 Býk - žena erotický horoskop

Ak poznáte ženu, ktorá je v znamení býka, potom si určite viete dobre predstaviť milí páni, že práve takáto žena s takouto povahou by mala byť Vašou partnerkou. Samozrejme, pokiaľ ešte nie je. Žena Býk sa na nič nehrá, vyzerá elegantne, aj keď má tepláky. Jednoducho z nej vyžaruje ženskosť a cit, ktorý majú iba ženy.

Žena v znamení Býk charakteristika

Ak ženu Býka uvidíte, určite bude mať na sebe čokoľvek, čo je pristane a bude v tom vyzerať výnimočne. Má rada módu, avšak nechá si poradiť, ak jej niečo nesvedčí. Príliš extravagantne práve nepôsobí, avšak ani konzervatívny štýl nie je v jej podaní na zahodenie. Ak sa však dostanete do rozhovoru s ňou, určite Vás ohúri svojim humorom a inteligenciou, ktorú vie v rozumnej miere použiť.

Pri kontakte s touto ženou môžete mať často pocit, že je relatívne nesmelá a hanblivá. Na zvádzanie často nepoužíva erotické kostýmy alebo prechádzanie sa len tak v spodnom prádle. Aj prehodenie si nohy cez nohu či iné nepatrné znaky by však muž mal vedieť pri nej odhaliť. Určite si na seba nedá nič, v čom by mala obrovský výstrih alebo v čom by jej bolo vidieť nohavičky.

Býk žena vzťahy a láska

Vzhľadom teda pôsobí možno staromódne, avšak žena Býk je rozhodne dračica. Ak sa do niekoho zamiluje, je to láska na pevných základoch, aspoň z jej strany. O svojej správnej voľbe v podobe muža je skalopevne presvedčená a nedá sa ničím a nikým odradiť. Pri mužoch sa snaží byť sexi, pričom zvádzanie jej nie je cudzie.

Tak, ako väčšina žien, aj tieto ženy si dokážu muža omotať okolo prsta a dokážu s ním neskôr manipulovať. Na jednej strane je pripravená na tie najrôznejšie sexuálne hry v posteli, na strane druhej nikdy nechce, aby si ju muž omotal okolo seba a ona mu úplne podľahla. Určite však nemá záujem o jednorázový sex, pričom preferuje skôr vzťahy na dlhšie obdobie.

Muž by sa mal adekvátne prejaviť a zahŕňať ženu Býka láskou, pričom žena sa mu vie adekvátnym spôsobom odvďačiť. Aj takáto žena má však svoje zásady, bez ktorých rozhodne nepríde k milovaniu. Ak by ste očakávali, že sa to môže odohrávať aj špinavom aute alebo vonku, kde nie je pohodlie a čistota, potom ste na omyle. Určite si potrpí na všetky maličkosti, ktoré urobia z určitého miesta najvhodnejší priestor pre milovanie. Taktiež to platí aj v prípade, že je tesne pred orgazmom. Vtedy muž dostáva jasné indikácie toho, čo treba ešte urobiť na dosiahnutie absolútnej spokojnosti. Ona dokáže muža vzrušiť najmä svojimi ústami a používaním jazyka, pričom muž sa má snažiť udržovať ju pomocou svojich pohybov v sexuálnej vzrušivosti a napätí.

Ak má muž alibistický prístup a myslí len na seba, potom ženu v znamení Býka nezaujme. Určite sa pri nej treba dostatočne snažiť a získať si ju, pričom ona sa Vám odvďačí nádhernými spomienkami na sex.



Magazín arrow
Magazín arrow