Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Býk - muž

05.03.2014 01:08
Muž v znamení Býk je veľmi zaujímavá povaha, ktorá miluje čokoľvek, čo sa v posteli odohráva. Býci vedia byť v posteli poriadne draví, dokážu sa milovať aj dlhé hodiny bez prestávky. Rozhodne ich nezastaví únava, ktorú len zriedka pociťujú.

Muž Býk - ako ho získať

K takto silným mužom by sme očakávali aj silné ženy, ktoré sú taktiež dominantné, avšak muži býci nedokážu byť na jednom mieste s tak dominantnou osobou, ako sú oni sami. Aj preto hľadajú jemné ženy, ktoré možno častejšie prikývnu na ich nápady a dokážu ich zrealizovať. Aj preto je muž Býk neustále dominantný a svoje postavenie využíva vo svoj prospech. Určite sa však v posteli nespráva odporne či vulgárne, ale práve naopak, je pozorný a ohľaduplný. Radšej ako prejav svojej sily a agresie má rád, ak môže byť k žene jemný a dopriať jej pocit blaha a šťastia celkom iným spôsobom. Takýto muž má rád, ak si môže dať na seba niečo, o čom je presvedčený, že v tom vyzerá skutočne skvele. Mužovi Býkovi sa veľmi páči, ak naňho ženy pozerajú iným spôsobom, a ak ho začnú zvádzať. A práve to je jeho cieľ. Viac ako samotu si užíva chvíle s priateľmi či s partnerkou na dobrej večeri, pričom vie čo je to galantnosť a ohľaduplnosť. Uričte nie je ten typ človeka, ktorý by sa predvádzal a snažil sa zaujať ženy niečím, čo nemá alebo nevlastní.

Muž v znamení Býka a sex

Je sám sebou a to platí aj pri milovaní, pričom zviera vo svojej duši a vo svojom vnútri nezaprie. Nemusí byť romantik na to, aby vedel, ako zaujať ženu a ako vytvoriť ideálne prostredie na príjemný večer. Sviečky či víno sú jeho dôležitými atribútmi, avšak žena musí oceniť aj jeho snahu a pochváliť ho za ňu. Komplimenty však od neho nečakajte. Je to skôr jednoduchý človek, ktorý vie, čo sa patrí a čo treba spraviť. Predohra nesmie chýbať, i keď tu sa používajú len známe a overené praktiky. Taktiež by ste mali zabudnúť na erotické nápady a experimentovanie, ktoré skutočne nečakajte. Ak to nebolo vyskúšané aspoň tisíc krát, tento muž to nevyskúša. Pri sexe však nemyslí len na seba, ale aj na partnerku, ktorá mu značne sekunduje. Orgazmus je teda samozrejmeosťou nielen preňho, ale aj pre jeho polovičku. Ak by ste hľadali jeho erotogénne zóny, tie sú v oblasti hlavy, krku a na chrbte. Nebojte sa použiť aj jemné hrýzenie, ktoré ho často dostane do varu a vďaka ktorému je ešte viac sexuálne vzrušený. Určite však treba dodržiavať isté stanovené pravidlá, ktoré nechce takýto muž obchádzať. Klasiku však môže meniť žena, ktorá je s ním v posteli, pričom nemôže začať zhurta, ale len veľmi jemne meniť zaužívané za nové a lepšie. Muž Býk je teda vhodným partnerom k akejkoľvek žene. Treba si však dať len pozor na experimentovanie, avšak môžete očakávať romantické sviečky či predohru, ktorá rozhodne nesklame. Zvýšené očakávania sú však zrejme zbytočné, i keď ani tento štandard nie je na zahodenie.


Magazín arrow
Magazín arrow