Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Buď jej oporou!

11.09.2014 14:29 vzťahy so ženami
Počúvate stále dookola, že je na všetko sama? Vy zarábate, snažíte sa využiť každú voľnú chvíľu na to, aby ste boli s ňou a máte pocit, že jej to nestačí? Možno len neviete ako na to. A možno sú ženy až príliš komplikované. Verte však tomu, že opora je pre ženu dôležitá, približne rovnako ako fyzický dotyk, či slová útechy.

Mechanické repliky nefungujú!

Pokiaľ si myslíte, že žene prejavíte dostatočnú oporu slovami: chápem, mrzí ma to, bude to lepšie, s pridaním výrazu a lá smutné šteniatko, určite jej to nebude stačiť. Mechanické repliky totiž na ženy nefungujú. Môžete sa však ľahko stať úspešným, ak budete dodržiavať isté zásady.

Empatia a skutky

Ak máte vo vyššie uvedených replikách záľubu, skúste ich hovoriť viac empaticky. Nevenujte im 3 sekundy. Príďte k vašej polovičke, urobte si kávu a o všetkom sa porozprávajte. Vaša empatia a autenticita ju zaručene dostane a uvedomí si, že ste pre ňu dôležitý, a že vám na jej pocitoch záleží. Po otvorenom rozhovore jej preukážte ochotu pomôcť. Cíti sa unavená a na všetko sama? Opýtajte sa jej, čo by ste pre ňu mohli urobiť. Ak bude zatĺkať, a vy presne viete, čo všetko urobila sama za celý deň, rozhodne ju nabudúce prekvapte. Uvarte dobré jedlo, prežehlite si košele, poutierajte riad. Vezmite jej do čistiarne kabát, zariaďte niektoré povinnosti. Všetky tieto veci majú aj svoj názov. Skutky služby. To je zaručený spôsob, ktorým si ženu získate. Vďaka tomu bude vedieť, že sa na vás môže spoľahnúť.

Opora – stavebný kameň partnerstva

Mnoho psychológov tvrdí, že bez toho vzťah jednoducho nefunguje. Byť si navzájom oporou je dôležitejšie než by sme si kedykoľvek mysleli, a práve z toho žije vzťah. Bez vzájomnej opory si jednoducho môžete povedať Je koniec. Ak si chcete ženu udržať, zabojujte! Niekedy stačia maličkosti, malý rozhovor, a ona sa bude cítiť lepšie. Dajte jej vedieť, že je pre vás dôležité, aby sa o vás mohla oprieť. Vďaka tomu bude vedieť, že stále patríte na prvé miesto v živote, a ak nebude šťastná ona, nebudete ani vy. Opora buduje aj vzájomnú úctu a starostlivosť. Vďaka nej môžete váš vzťah posúvať ďalej, a s ňou prežijete aj nemožné. Na záver snáď už len to, že budete vedieť, že sa to skončí ako v jednej známej pesničke. Svet bude krásny, a nebo modré.


o ženách
Magazín arrow
Magazín arrow