Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Blíženci - ženy

05.03.2014 01:14
Ženy v znamení Blíženci sú považované za veľmi rozkošné stvorenia, ktoré majú radi užívanie si života plnými dúškami a tiež neplánovanie budúcnosti. Žijú tu a teraz a tak sa aj stavajú k všetkému, čo robia. Veľmi radi sa rozprávajú o hocičom, pričom sami vedia prebrať celú komunikáciu.

Charakteristika znamenia Blíženci - ženy

Ak môžu, tak sú radi stredobodom pozornosti, pričom im nevadí zvýšený záujem o nich a to nielen ako o ženy, ale aj o sexuálny objekt. Ak im muži dvoria, je to pre nich pôžitok. Ako partnera si často hľadajú človeka, ktorý má rád stále a náhle zmeny, pričom nikdy nič nie je zaužívané a overené. To môžeme povedať, že platí aj v posteli. Rada skúša nové veci a rada ich skúša s novými ľuďmi. Zoznamovanie im teda nerobí problém, pričom niektoré známosti sa končia aj často za hranicou pozdravu a komunikácie. Určite dokážu poliesť muža všetkým tým, čo robia natoľko, aby bol muž oveľa viac povoľnejší a aby im priniesol všetko, čo si zaželajú. Tým, že si muža omotajú okolo prsta často dosiahnu mnohé výhody. Ak by muža taktáto žena sklamala, ten je zvykne veľmi ľahko odpustiť. Keďže ženy v znamení Blížencov nemajú príliš veľa zábran, potom je viac ako pravdepodobné, že sa pustia aj do celkom nových experimentov, čo mnohých mužov rajcuje a upúta.

Žena v znamení Blíženci a sex

Na sex má chuť pomerne často, pričom nikdy neviete presne uričť, či to dnes bude dlhohodinové milovanie s nádherným koncom alebo to bude rýchlovka na akomkoľvek mieste. V prvom rade jej ide o svoje potešenie a spokojnosť a až v druhom rade sa stará o to, či aj muž dosiahol to, čo chcel. Muž by sa však mal postarať o celkovú atmosféru, ktorá musí byť zodpovedajúca milovaniu a musí byť ideálna na to. Je ťažké povedať, či tieto ženy majú radšej milostnejšie dotyky alebo je to skôr tvrdý sex. Určite to treba často meniť a hľadať spôsob, ako ju čo najlepšie uspokojiť. Zmena polôh je taktiež veľmi častým javom pri milovaní sa so ženou v znamení Blíženci. Ak nepoznáte dostatočný počet polôh, radšej si dôkladne naštudujte najrôznejšie sexuálne polohy. Takáto žena je veľmi zvedavá a rada skúša nové veci. Ak si myslíte, že táto žena má v niečom zábrany, potom ste asi na omyle. Určite je otvorená mnohým veciam, či už je to viac osôb v posteli alebo osoby rovnakého pohlavia. Jednoducho je to taká žena, ktorú by si vedel pri sebe predstaviť každý muž, avšak len máloktorý by s ňou vydržal aj dlhšie. Takéto ženy však majú mnohé výhody, pričom na tie prídete už pomerne skoro, keďže sex s nimi je relatívne skorý a na nič príliš nemusíte čakať. Či je to však výhoda pre Vás alebo to skôr považujete za nejaký typ ľahkosti, to je už na Vás. Určite však majú tieto ženy svoje čaro a bezprostrednosť pri všetkom, čo robia, napomáha k ich obľube v spoločnosti.


Magazín arrow
Magazín arrow