Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Blíženci - muž

Autor článku: redakcia Zerex.sk 05.03.2014 00:00 znameni Blíženci - muž

Muži narodení v znamení Blíženci radi experimentujú a radi sa púšťajú do nových výziev. Ak by ste očakávali, že takýto muž je relatívne kľudný a obsedí na jednom mieste aj niekoľko hodín, ste na omyle. Muž Blíženec rozhodne potrebuje stále zmenu a nemá rád stereotyp.

Muž Blíženec ako ho získať

Pojem zábava dokonale pozná a je plný energie aj vtedy, keď už ostatní spia. Určite je to veľmi praktický človek, ktorý má rád praktické veci a nie abstraktné, ktoré sa nedajú využiť. Ak si teda číta o nových polohách v posteli, má rád reálne zvládnuteľné a nie také, kde treba až príliš rozmýšľať nad ich realizáciou. Je to však človek, ktorý rád spoznáva, niekedy sa dostane až do extrému, avšak odtiaľ ho vytiahne milujúca partnerka po jeho boku.

Muž Blíženec je premenlivý a partnerka väčšinou pri ňom dlho neobstojí. Je to typ človeka, ktorý má rád výzvy nielen v posteli, aj v živote mimo neho. Ak ho stretnete, je vždy dobre oblečený a má rád módu. Potrpí si taktiež na účes a na zovňajšok, ako taký, pričom chce zaujať v spoločnosti a má záujem o ženy, ktoré oňho prejavia záujem.

Cítiť z neho temperament a rozhodne je to veľmi energický človek. Ženy väčšinou očarí svojim šarmom a tým, ako vystupuje v spoločnosti. Určite si veľmi rýchlo zvyknete nielen v spoločnosti, ale aj mimo nej, na všetky komplimenty, ktoré Vám povie a ktoré Vás potešia.

Muž v znamení Blíženci sexualita

Ak by ste si mysleli, že zaužívaný spôsob bude každý raz platiť na to, aby muž blíženec dosiahol orgazmus, rozhodne tomu tak nie je. Má rád, ak sa veci menia a menia sa aj polohy či sexuálne hry v posteli. Uričte však dokáže svoju vášeň a svoje sny povedať, pričom vie presne charakterizovať, čo mu chýba a čo by chcel.

Má oveľa radšej, ak môže žene niečo pošepkať do uška, ako keby ju mal chytiť na jej erotogénnej zóne. Je to však najmä z toho dôvodu, že nechce vyzerať ako niekto, kto sa snaží len o sex a žiadne city. Aj preto je skôr na začiatku relatívne plachý a využíva na zvádzanie skôr slová ako dotyky.

V podstate muž Blíženec milovanie nikdy neplánuje dopredu. Je to veľmi energický a spontánny človek, ktorý má rád heslo „tu a teraz“. Často nevie, kedy ho prepadne chuť na sex a Vy by ste mali počítať s tým, že to môže byť skutočne kdekoľvek. Nechýba mu však cit pre čokoľvek, čo možno označiť v rámci predohry.

Rád sa hrá zo všetkým, čo mu umožníte a dokáže tak vyvolať vzrušenie, po akom túžite. Komplimenty možno počuť aj medzi tým, ako sa Vás práve dotýka v tých najintímnejších partiách. Často ho označujeme ako perverzného muža, on je však spokojný s tým, pretože si uvedomuje niektoré nie príliš „normálne“ aktivity v posteli. Rád strieda polohy a má rád, ak nie je vždy on tým iniciátorom. Má rád aj mnohonásobné milovanie.



Magazín arrow
Magazín arrow