Magazín

Poctivo pripravované články o tom najdôležitejšom, čo potrebuje každý vedieť o svojom zdraví.

Vyberte si z menu tému, ktorá Vás práve teraz najviac zaujíma.

Vzťahy a sex

Baran - žena

05.03.2014 01:06
Ak stretnete ženu – barana na ulici, asi to nebude tá, ktorá je dokonale upravená a má na sebe niekoľko vrstiev make-upu. Jednoduchosť je jedným zo symbolov, ktoré možno na takejto žene spozorovať. Žena Baran si však určite dá oveľa viac záležať na tom, aké oblečenie má na sebe. V prípade, že je obdarená peknými krivkami, aj oblečenie je tomu prispôsobené. Často chce upútať na svoj zadok alebo prsia, ktoré sú dominantné a vie, že pekné oblečenie dokáže u muža rozpútať väčšiu vášeň, ako dokonale nalíčená tvár.

Baran žena charakteristika

Navonok je žena Baran veľmi sebaistá, až niekedy odmeraná. Nemožno jej to však vyčítať, pretože je predsa v znamení, ktoré je charakteristické tým, že si ide za svojim a dosiahne to stoj čo stoj. Väčšinou tieto ženy neohúri len tak hociaký muž, ktorý má šarm a pekne vyzerá. Skôr ako muž ich ohúri akýkoľvek majetok, ktorý stojí za zmienku a ktorým by sa ženy mohli pochváliť. Má teda rada drahé veci a nie je jej cudzie, ak si dopraje aj niečo, čo absolútne nepotrebuje, ale slúži to na jej potešenie. Vo svojom vnútri je to však romantická duša až na kosť. Určite ju muž dokáže zvádzať aj dlhé hodiny, pričom ona si túto situáciu naplno vychutnáva. Ak si ju však chcete získať, rozhodne nič nepokazíte romantickou večerou či sviečkami, ktoré by nemali chýbať ani pri posteli. Pri rozhovore by nemali chýbať z mužovej strany komplimenty, ktoré by ženu dokázali ešte viac rozvášniť a dostať ju takpovediac do kolien. Ako muž si musíte zvyknúť na relatívne časté darčeky takejto žene, pretože ako sme si už vyššie uviedli, materiálne veci sú často prednejšie. Ak by ste požadovali väčšie vzrušenie s takouto ženou, potom jej môžete kľudne darovať erotickú spodnú bielizeň, pretože zábrany týchto žien sú o čosi viac posunuté. Určite sú ženy v znamení Barana dostatočne cieľavedomé na to, aby vedeli rozpoznať chlapa. V prípade, že sa im zapáči, potom sa snažia o jeho priazeň. Vyzerajú pred ním dostatočne príťažlivo, iba aby si muža získali a ten im podľahne. Potom však prichádza často tvrdá rana v podobe odkopnutia partnera a čakanie, že sa k Vám vráti.

Žena Baran v posteli

Pri predohre však treba pozerať aj na čas. Takéto ženy nemajú príliš radi, ak trvá pomerne dlho a musia čakať, kým sa dostanú k tomu podstatnému. Ak je to teda muž, ktorý je príliš citlivý a má rád, ak môže prevziať iniciatívu a všetko robiť podľa seba, potom je dosť zložité, aby si so ženou v tomto znamení sadol a mali spolu vzťah. Takáto žena očakáva od chlapa len vášeň a cit, ktorý jej chýbal. Ak si chlap myslí, že bude stačiť len podpriemerný výkon, je na omyle. Žena v tomto znamení chce byť rozhodne dominantnou, ktorá bude rozhodovať o tom, čo sa stane a čo nie. Mužské telo ju dokáže rajcovať, avšak len také, ktoré má na bruchu aj nejakú tú tehličku či na rukách kopčeky svalov.


Magazín arrow
Magazín arrow